marka model nedirEkran kartım 75 dereceye geldiğine bir anda drop yiyorum. Daha önceden zaman zaman bu değer sırasıyla 80-85-80 oldu ama ekran kartımın genel çalışma sıcaklığı 77 dereceler zaten ve oyun oynayamıyorum.
Asrock Phantom Gaming D RX580marka model nedir
normaldir.Ekran kartım 75 dereceye geldiğine bir anda drop yiyorum. Daha önceden zaman zaman bu değer sırasıyla 80-85-80 oldu ama ekran kartımın genel çalışma sıcaklığı 77 dereceler zaten ve oyun oynayamıyorum.
Zaten sıcaklık sorunu yaşıyordum daha önce konum var bununla ilgili. UV li ve kasanın kapağı açık kullanıyorum. Benim derdim daha önce olmayan bir problemin şu an yaşanıyor olması. Kasanın tozunu aldım ekran kartını çıkarıp taktım MHz düşürdüğü değer 75 oldu. Nasıl eski haline getirebilirim diyorum.normaldir.
ben de nfs 2015 oynarken çok drop yiyorum sıcaklık o raddeleri geçtiğinde
normaldir uv yapmayı deneyebilirsin
veya kasanın hava alacağı bir pozisyona çekebilirsin laptop ise altının iki tarafına da 2 tane kitap koy
hava almasını sağla
Fan devrini en üste alıp dener misin?Biraz daha araştırdım ve RX580 için Thermal Throttling limitinin 85 derece olması gerektiğini öğrendim. Bazı kaynaklarda Radeon Settings üzerinden kendi performans ayarlarınızı kaydedin, wattman üzerinden default bir performans ayarıyla karşılaştırın demişler ancak sanırım wattman özelliği kaldırıldı veya kartım için aktif değil. Bir çok forumda bu tip sorunlara bilgisayarına bir fan daha ekle soğutmanı iyileştir vesaire gibi çözümler sunulmuş ama bunlar zaten bildiğimiz şeyler ve normalde 85 derece olan limit ne oldu da 75 e indi bunu merak ediyorum. Lütfen yardım edin gerçekten çıldırtıcı olmaya başladı oyun oynayamıyorum hiçbir şekilde.
Fan devrini en üste aldığımda 75 dereceyi geçmiyor ama yine de oynanmaz halde oluyor aşırı yüksek sesten dolayı(4800 rpm). Sorunum kartın 75 derecenin üstünde çalışması değil Thermal Throttling limitimin 75 dereceye düşmüş olması.Fan devrini en üste alıp dener misin?
@RevDeisDou bir bakar mısını?Fan devrini en üste aldığımda 75 dereceyi geçmiyor ama yine de oynanmaz halde oluyor aşırı yüksek sesten dolayı(4800 rpm). Sorunum kartın 75 derecenin üstünde çalışması değil Thermal Throttling limitimin 75 dereceye düşmüş olması.
Ekran kartım 75 dereceye geldiğine bir anda drop yiyorum. Daha önceden zaman zaman bu değer sırasıyla 80-85-80 oldu ama ekran kartımın genel çalışma sıcaklığı 77 dereceler zaten ve oyun oynayamıyorum.
forum.donanimarsivi.com