ahmetdekim
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Bağlatalı 1 hafta olmadı ben bunda bir şey ödemeden cayabilir miyim veya cayma bedeli ne kadar çıkar iptal ettirsem sizce.
Ben pişman değilim sorun sendeAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu ikisi KABLONET bağlattıktan sonra ki internet hızım ve ping değerlerim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu ikisi ise TürkTelekom'daki internet hızım.
Bağlatalı 1 hafta olmadı ben bunda bir şey ödemeden cayabilir miyim veya cayma bedeli ne kadar çıkar iptal ettirsem sizce.
Sizin alt yapı sıkıntı sindan sanirim 90 larda download alıyordum kablonette 5 7 arasi upload valorant ta ise ping 20 30 araasiAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu ikisi KABLONET bağlattıktan sonra ki internet hızım ve ping değerlerim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Bu ikisi ise TürkTelekom'daki internet hızım.
indirim yapılmadı + olarakda ay olmadı 2 3 gün oluyorcayma bedeli taahhüt ay sayısı X indirim tutarı diye biliyorum
2 yılı geçmeden olmuyo diye biliyorumTaahhütlü ise indirimden ne kadar yararlandıysanız o kadar ceza yiyeceksiniz fakat 1 hafta olduğu için THH'ye bile başvurabilirsiniz.
kaç gündür kullandıgın önemli değil ne kadar taahhüt yaptıgın önemliindirim yapılmadı + olarakda ay olmadı 2 3 gün oluyor
Hangi ildensiniz?valorant ta ise ping 20 30 araasi
Ben adana Çukurova dayimHangi ildensiniz?
Değerler iyi değilmiHangi ildensiniz?