Driver Booster kullanılır mı ?

Scopy

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhabalar Arkadaşım driverları için driver booster kullancak ama diğer arkadaşım driver booster yanlış sürücüleri kuruyor dedi doğrumu acaba.

Merhabalar Arkadaşım driverları için driver booster kullancak ama diğer arkadaşım driver booster yanlış sürücüleri kuruyor dedi doğrumu acaba.
Evet doğru saçma sapan otomatik driver kuran yazılımları kullanmayın

Hataları varmış sanırım ama ben sıkıntı yaşamadım.
DriverPack Solution kullanın.

Driver Booster kullanmana gerek yok ki. Windows 10 yükle, sonra da ekran kartı sürücünü kur. Başka bir şeye gerek yok.

Kullanmayın.

Kullanılmaz. Manuel olarak kendiniz yüklerseniz daha sağlıklı olacaktır.

asla ya

arkadaşlar böyle programları kullanmayın hiç bir şey olmazsa format sonrası wifi cihazı driverlarını kurun aygıt yöneticisinden elle taratın driverları

bazı önemsiz driverler için kullanılabilir yada üşenmişsindir hepsini tek tek kurmaya kullanılabilir ama ekran kartı felan için asla yapmanı önermiyorum zaten aynısı Donanım Arşivide dedi kendiniz elle kurun die

Ben geçen yıl bilmediğimden indirmiştim,ü format zor kurtardı PC'i.

Kullanmayın Abdullah abininde dediği gibi saçma sapan eski driverleri kuruyor.

Driver Booster kullanmamanız sizin yararınıza olur, hatalı, eski sürücüler kurabilir ve bu da bilgisayarın hata vermesine sebep olabilir.

Kullanmayın, hem yanlış driver yüklüyor hem de yüklerken Allah bilir başka neler indiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,467
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri