ArdaDemirci
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Ethereum Mining'e başladım aylık ortalama 200tl falan bir kazancım olacak. Vergi ödemem gerekiyor mu?
Hocam doğuda kaçak elektrik kullananlara devlet bir şey demiyor siz ufak mining yapıcaksınız bir şey olacağını sanmam.Ethereum Mining'e başladım aylık ortalama 200tl falan bir kazancım olacak. Vergi ödemem gerekiyor mu?
yo diyorHocam doğuda kaçak elektrik kullananlara devlet bir şey demiyor siz ufak mining yapıcaksınız bir şey olacağını sanmam.
Hocam dese bile tamamen engelliyemiyor.yo diyor
O işe o gözle bakarsak... KYK borçları silinmiyor ama kimlerin, ne borçları siliniyor. (İnternette araştırabilirsiniz.)Hocam doğuda kaçak elektrik kullananlara devlet bir şey demiyor siz ufak mining yapıcaksınız bir şey olacağını sanmam.
Bu düzenli bir kazanç ise iş modeline dönüşmüş olur ve vergiye tabidir. Şuan mining ile ilgili bir yasa var mı bilmiyorum ama bu iş çok popüler oldu yakında devlet bunuradara alıp buradan para kazanıp maliyeye kazanç beyan etmeyenlere ceza kesebilir. Bu benim tahminim.Ethereum Mining'e başladım aylık ortalama 200tl falan bir kazancım olacak. Vergi ödemem gerekiyor mu?
Artık o kadar yokHocam doğuda kaçak elektrik kullananlara devlet bir şey demiyor siz ufak mining yapıcaksınız bir şey olacağını sanmam.
Ben devletin bu sosyal konularda bir şey yaptığını düşünmüyorum.Bu düzenli bir kazanç ise iş modeline dönüşmüş olur ve vergiye tabidir. Şuan mining ile ilgili bir yasa var mı bilmiyorum ama bu iş çok popüler oldu yakında devlet bunuradara alıp buradan para kazanıp maliyeye kazanç beyan etmeyenlere ceza kesebilir. Bu benim tahminim.
Korkuttunuz. Mining yapıyordum kapattım :d Düşününce mantıklı geldi dediğiniz boşu boşuna para ödemeyelim.Ben devletin bu sosyal konularda bir şey yaptığını düşünmüyorum.
Bakın yıllardır Twitch var, yıllardır YouTube var. Yıllarca doğru düzgün bir yasa çıkarmadılar sonra tüm para kazananlara binlerce lira ceza kestiler.
Bu ETH BTC İşlerinde de aynısının olacağını düşünüyorum. Bir şekilde alırlar parayı.
Keşfedilip cezayı yersek ne olacakDaha keşfedilmedi şş