Intel Core i9-11900KF İşlemci, Stress Testinde 98 Dereceye Kadar Çıkıyor!

Yüksek gücün getirdiği tek şey ısı değil. Anakart, 8+8 güç gereksinimi, PSU ömrüne bir miktar etki derken domino etkisi. %5 fark için Ryzen' den vazgeçmem. %5' i kapatması 10 dakikamı alır. 3100 ile 3600 performansına yakın bir şeyler sergiliyorum şuan OC ile. 5900X' i %5 geçen bir intel var. %5 ne ya 100 vs 105 fps
Yıllardır işlemci üreten intel’in AMD’ye tekli çekirdek tacını vereceğini hiç zannetmiyorum. PSU konusunda zaten boş yapmışsın. Unutma ki intel işlemcilere de overclock yapılıyor bu arada. İşlemciler çıktığı zaman göreceğiz fark %5 mi değil mi overclock ile.

Yüksek gücün getirdiği tek şey ısı değil. Anakart, 8+8 güç gereksinimi, PSU ömrüne bir miktar etki derken domino etkisi. %5 fark için Ryzen' den vazgeçmem. %5' i kapatması 10 dakikamı alır. 3100 ile 3600 performansına yakın bir şeyler sergiliyorum şuan OC ile. 5900X' i %5 geçen bir intel var. %5 ne ya 100 vs 105 fps
OC lu işlemci ile ocsuz karşılaştırılmaz.
3600 her manada 3100 den iyidir.

Yıllardır işlemci üreten intel’in AMD’ye tekli çekirdek tacını vereceğini hiç zannetmiyorum. PSU konusunda zaten boş yapmışsın. Unutma ki intel işlemcilere de overclock yapılıyor bu arada. İşlemciler çıktığı zaman göreceğiz fark %5 mi değil mi overclock ile.
Aynen stok ayarla 250W oc ile 450W çekeriz artık sonra 138 derece.

AMD geçen pazartesi başladı zaten.

Birde intel ısınıyor moruq diyenler türeyecek şimdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
250 Watt? O neymiş öyle? 360mm ile 98 derece :D AMD ekmeğine bakar bundan sonra.

Bu arada tahminimce 98 derece olması imkansız 360mm ile.

• Beğen
Tamam cfranko sen git 11700K falan al. 7-8 fps fazla alırsın. Güç tüketimine önemsiz diyip voltajı az ver diye çelişen biriyle münakaşaya girmem.
Z490 ım olsa keşke diyorum ya zaten hep

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,295
Üyeler
184,765
Son üye
altanaydin