Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 694
- Bütçe
- 500
Beyaz bir kasa istiyorum önü mesh olsun. Egzoz fanıda olursa güzel olur. Üstünde fan yoksa ben extra alıp montajlayabilirim. 2. el'de olabilir.
![]()
Ranker Cygnus v2 Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus v2 Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eski kasam Darkflash pollux onu satıp bunu almayı planlıyorum. Ranker tercihlerim arasında vardı.2. el daha ucuza bulursun bende bakıyorum şimdiRanker Cygnus V2 Beyaz ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ranker Cygnus V2 Beyaz ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Ranker Cygnus V2 Beyaz ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Ranker Cygnus v2 Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus v2 Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Corsair bütçemi aşıyor, PB mesh değil gibi duruyor.![]()
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.122,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Power Boost VK-G3701W ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Power Boost VK-G3701W ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Power Boost VK-G3701W ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.328,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yarı mesh zaten.Eski kasam Darkflash pollux onu satıp bunu almayı planlıyorum. Ranker tercihlerim arasında vardı.
Corsair bütçemi aşıyor, PB mesh değil gibi duruyor.