Uykumu nasıl düzene sokabilirim?

4 den önce uyuyamıyorum. Yatsam da yatakta döne döne Mevlana oluyorum. Öğlenleri de 1-2 bazen 2.30 gibi kalkıyorum.

Eğer uyku düzenini yoluna sokmaya başarırsan bana ulaş yiğidim :D

Demek ki gün içinde kı*çını devirip evde yatıyon ya da hiç bir şey yapmıyon yani kısaca yorulmuyosun ki uykun gelmiyor.
Evde atmı koştursun bu pandemide (!)

Denerim fakat 10'da da yatağa girmem. :D
12 olur büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapabilirim ki? :(

Yok be bir yerden başlamak lazım.
Kendini yor Erdem. Run Erdem run, work Erdem work. Ders, spor, yürüyüş yap bir şeyler.

Evde atmı koştursun bu pandemide (!)
Hayır sadece o küçük kı*ını kaldırsa yeter.

Kendini yor Erdem. Run Erdem run, work Erdem work. Ders, spor, yürüyüş yap bir şeyler.
Dışarıya hayatta çıkmam.
Burası kıpkırmızı 1 yıl boyunca olmadım olamam! :D
Ders çalışıcaz uşak dur bi 1 hafta müddet verdik kendimize.

Dostlar selamlar ,

1 haftadır çok dengesiz uyuyorum.
Gece 3'de yatıp öğlen 1-2 gibi kalkıyorum.
Artık uykumu düzene sokmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim?
1 gün hiç uyuma mesela bu akşam hiç uyuma yarında böylece yarın gece erken uykun gelir erken uyuduğun için erken kalkarsın böylece düzene girmiş olur.

Yaptığım bir şey yok ki.
Oyun , video , dizi , aile ile yemek , kardeşe ders bitti.
Bu benim bütün günüm.

1 gün hiç uyuma mesela bu akşam hiç uyuma yarında böylece yarın gece erken uykun gelir erken uyuduğun için erken kalkarsın böylece düzene girmiş olur.
Bizimkiler izin vermez ona.

benim gibi çiftlikte yaşasan asla böyle bir problem çekmezsin çünkü sabah erken kalkman gerekiyor hayvanları beslemek için :)

Belki büyük.

Saat 11 gibi yatağa gir, arabesk şarkı aç (kısık sesle) 1 saat içinde uyursun.

Uyku düzenim çok bozulmuştu benim bütün gün uyuyordum sonra ne biliyim gündüzleri uyuyup akşam 8'de kalkıyordum falan.Sonra gündüz hiç uyumamaya çalıştım artık akşam dayanamayıp uyuya kalıyordum sabaha karşı uyanıyordum gece uyanıyordum böyle yapa yapa 1 hafta da uykum düzene girdi sayılır akşamları 9-10'da uyuya kalıyorum sabah 6-7'de kalkıyorum

Geri