Evde atmı koştursun bu pandemide (!)Demek ki gün içinde kı*çını devirip evde yatıyon ya da hiç bir şey yapmıyon yani kısaca yorulmuyosun ki uykun gelmiyor.
Tamamdır.4 den önce uyuyamıyorum. Yatsam da yatakta döne döne Mevlana oluyorum. Öğlenleri de 1-2 bazen 2.30 gibi kalkıyorum.
Eğer uyku düzenini yoluna sokmaya başarırsan bana ulaş yiğidim![]()
Spor yaparım umarım.Dedim ya. Spor yap yor kendini.
Kendini yor Erdem. Run Erdem run, work Erdem work. Ders, spor, yürüyüş yap bir şeyler.Denerim fakat 10'da da yatağa girmem.
12 olur büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapabilirim ki?
Yok be bir yerden başlamak lazım.
Hayır sadece o küçük kı*ını kaldırsa yeter.Evde atmı koştursun bu pandemide (!)
Dışarıya hayatta çıkmam.Kendini yor Erdem. Run Erdem run, work Erdem work. Ders, spor, yürüyüş yap bir şeyler.
1 gün hiç uyuma mesela bu akşam hiç uyuma yarında böylece yarın gece erken uykun gelir erken uyuduğun için erken kalkarsın böylece düzene girmiş olur.Dostlar selamlar ,
1 haftadır çok dengesiz uyuyorum.
Gece 3'de yatıp öğlen 1-2 gibi kalkıyorum.
Artık uykumu düzene sokmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim?
Yaptığım bir şey yok ki.Hayır sadece o küçük kı*ını kaldırsa yeter.
Bizimkiler izin vermez ona.1 gün hiç uyuma mesela bu akşam hiç uyuma yarında böylece yarın gece erken uykun gelir erken uyuduğun için erken kalkarsın böylece düzene girmiş olur.
Belki büyük.Kendini yor Erdem. Run Erdem run, work Erdem work. Ders, spor, yürüyüş yap bir şeyler.
Hayır sadece o küçük kı*ını kaldırsa yeter.
Sen hiç Esenyurt'u gördün mü? Ben her gün minibüste ve dışardayım.Dışarıya hayatta çıkmam.
Burası kıpkırmızı 1 yıl boyunca olmadım olamam!
Ders çalışıcaz uşak dur bi 1 hafta müddet verdik kendimize.
Yok be o zayıf.Belki büyük.
Vallaha bizim burası da öyle. (Ankara)Sen hiç Esenyurt'u gördün mü? Ben her gün minibüste ve dışardayım.
Yok be o zayıf.