aerocool psu alınır mı?

quartle

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,528
bu psu alınır mı? bi kaliteli bi psu olmadıgını bılıyorum ama arkadaşıma çok düşük bütceli sistem yapcaz apu işlemci kullanıcaz ekran kartı alınca kaliteli bi psu ya gecıs yapıcak

bu psu alınır mı? bi kaliteli bi psu olmadıgını bılıyorum ama arkadaşıma çok düşük bütceli sistem yapcaz apu işlemci kullanıcaz ekran kartı alınca kaliteli bi psu ya gecıs yapıcak
İdarelik alınabilir bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden?

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Kötünün iyisi bir güç kaynağı idareten alınabilir.

12V kanalından 324 W veriyordu yanlış hatırlamıyorsam. 5 adet koruması var. Bence düşük bütçede tercih edilebilecek bir PSU.

saolun idareten olucak dedıgım gibi apu sisteme ekran kartı alıncagı zaman kaliteli bişey takıcaz

APU'da fazla yüke girmez o yüzden alınabilir diye düşünüyorum. Ki ilerde ekran kartı alınca başka bir PSU'ya geçeceğini de söylemişsiniz, bence alınabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,636
Üyeler
199,404
Son üye
yolpol16

Geri