Windows 7 Directx 11.2 Çalışırmı?

Skillex

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Elimde MSI R7 2gd3 LP 2 GB modeli var. DirectX sürümü 11.2 fakat işletim sistemim Windows 7 ve okuduklarıma göre Windows 7'de DirectX 11.2 desteği yok.

1- Windows 7'de DirectX 11.2 destekli ekran kartı problem çıkarır mı yani çalışır mı?
2- Eğer böyle bir problem varsa işletim sistemimi yükseltmeli miyim?

Merhaba. Elimde MSI R7 2gd3 LP 2 GB modeli var. DirectX sürümü 11.2 fakat işletim sistemim Windows 7 ve okuduklarıma göre Windows 7'de DirectX 11.2 desteği yok.

1- Windows 7'de DirectX 11.2 destekli ekran kartı problem çıkarır mı yani çalışır mı?
2- Eğer böyle bir problem varsa işletim sistemimi yükseltmeli miyim?
Yok Sorun Çıkmaz Ama Daha iyi Deneyim İçin Windows 10'a yükseltmeniz tavsiye edilir

Moto E (4) Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok Sorun Çıkmaz Ama Daha iyi Deneyim İçin Windows 10'a yükseltmeniz tavsiye edilir

Teşekkür Ederim. Directx'den yana sıkıntı çıkmaz yani windows 7 de directx 11'i kullanabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür Ederim. Directx'den yana sıkıntı çıkmaz yani windows 7 de directx 11'i kullanabilirim?
11.2 diyecektim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11.2 diyecektim.
Tabiiki Kullanabilirsin ama Win 7 de 11.2 değilde 11 olarak kullanirsin ondan da bisey olmaz

Geri