Çözüldü✓ prime95 3100 yüksek sıcaklık

Silikon kötü demek ki.

@!Yardım Lazım! @ErenXPG yardımlarınız için çok teşekkür ederim. fanı söktüğümde takarken altına 2 parça (nasıl olduğunu bilmiyorum) plastik kaçtığını ve termal macunun neredeyse %90ının işlemciye temas etmediğini gördüm. temizleyip, macunlayıp tekrar taktım. şuanda testi sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. bitince sonucu atarım. sonrasında ne yapacağım konusuna da el atarsanız çok sevinirim.

prime95 small ffts testini ryzen 3 3100 işlemcim ile yapmayı deneyince sıcaklıklar direk 95 ve üstüne çıkıyor(2 sn içinde) stok soğutucu kullanıyorum. sebebi nedir? (b450m s2h v2 anakart)(sıcaklığa ryzen master ile bakıyorum)
Hocam sıcaklıklar fazla yüksek termal macunu yenileyin ve hala bir şey değişmediyse stok fanı değiştirmenizi öneririm

@!Yardım Lazım! @ErenXPG yardımlarınız için çok teşekkür ederim. fanı söktüğümde takarken altına 2 parça (nasıl olduğunu bilmiyorum) plastik kaçtığını ve termal macunun neredeyse %90ının işlemciye temas etmediğini gördüm. temizleyip, macunlayıp tekrar taktım. şuanda testi sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. bitince sonucu atarım. sonrasında ne yapacağım konusuna da el atarsanız çok sevinirim.
Demiştim demeyi severim :oops:, test bitince sonucu atarsın.

test bitsin hemen buraya atacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_1.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Silikon kötü demek ki.
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,339
Üyeler
196,937