Asus Ölü Piksel Garantisi

jexper67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
696
Arkadaşlar monitör alacağım için sitelere bakıyordum. Asus Tuf Gaming VG24VQ monitörü alıcaktım. Bir sitenin canlı desteğine ölü piksel garantisi var mı diye sorduğumda 5 ve üzerinde garanti verebiliyoruz dediler. 1 ölü piksel olursa değişim yapar mısınız diye sorduğumda Asus bu hakkı tanımıyor dedi. Yani şimdi ben Asus monitör alınca 1 ölüe piksel çıkınca değiştiremeyecek miyim ?

Screenshot_1.webp

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    4.4 KB · Hit: 255
Öyle bir şey yok. Yasal dayanak olarak 1 ölü pikseli bile değiştirmek zorundalar, buna markalar kara veremez...

Öyle bir şey yok. Yasal dayanak olarak 1 ölü pikseli bile değiştirmek zorundalar, buna markalar kara veremez...
onlar değiştirmeseler bile mahkemeye felen verirsek değiştirmek zorundalar yani

Normal şartlarda bir iki marka harici her firma en az 5 pixel şartı garantisi veriyor diye biliyorum. Ama malum şu sıkıntılı günlerde mağazalar kapalı olduğu için mesafeli satış sözleşmesi söz konusu. Yani görüp deneyerek almadığınız için nereden alırsanız alın 14 gün içerisinde ürünün içeriğinin bozulmaması şartı ile iade etme hakkınız var.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Arkadaşlar monitör alacağım için sitelere bakıyordum. Asus Tuf Gaming VG24VQ monitörü alıcaktım. Bir sitenin canlı desteğine ölü piksel garantisi var mı diye sorduğumda 5 ve üzerinde garanti verebiliyoruz dediler. 1 ölü piksel olursa değişim yapar mısınız diye sorduğumda Asus bu hakkı tanımıyor dedi. Yani şimdi ben Asus monitör alınca 1 ölüe piksel çıkınca değiştiremeyecek miyim ?

Alıntıyı görüntüle
Benim ViewSonic monitörümde oldu ve alalı en fazla 3 4 gün oldu yarın kargoya gidip veriyorum yasal olarak hakkımız ayrıca ben ürünü aldım kurdum açtığımda fark ettim kendisinden hatalı çıktı monitör kurduktan 10dk sonra fark ettim hemen iade işlemi başlattım

Benim ViewSonic monitörümde oldu ve alalı en fazla 3 4 gün oldu yarın kargoya gidip veriyorum yasal olarak hakkımız ayrıca ben ürünü aldım kurdum açtığımda fark ettim kendisinden hatalı çıktı monitör kurduktan 10dk sonra fark ettim hemen iade işlemi başlattım
Deneyimlerini burada paylaşırsan sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,505
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri