Steel series vs razer

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar Bilgisayar Almaya Karar Verdim Ekipman Olarak Set Şeklinde Dizmek İstiyorum Sizce Steel Series mi Yoksa Razer mı Dizmeliyim Razer klavyenin seside biraz korkutuyor beni

Arkadaşlar Bilgisayar Almaya Karar Verdim Ekipman Olarak Set Şeklinde Dizmek İstiyorum Sizce Steel Series mi Yoksa Razer mı Dizmeliyim Razer klavyenin seside biraz korkutuyor beni
ss

Param var diyosan razer hakkını verir. Ama f/p istiyorsan corsair,ss,logitech,hyperx daha mantıklı.

Bana sorarsan Razer daha iyi ve hoş ürünler üretiyor.Örnek veriyorum Ornata Chroma 600 tl Apex 5 800 tl ve aralarında sadece oled ekran farkı var o da çk bir işe yaramaz lakin Apex Pro alabileceğin en güzel klavyedir onu belirteyim.

Raser huntsman te biraz pahalıdır. Ama fiyatını hakeder. Bana göre en iyi switchleri kullanmıştır. Cherry mx redlersen daha hızlı switchler var içinde.

Steel Series

Set değilde şöyle yapsanız daha iyi olur.
Kulaklık HyperX
Mouse SteelSeries
Klavye Razer

Mouse: Logitech
Kulaklık: Logitech
Klavye: logitech :D fanboy değilim logitech seviyorum kaliteli yapıyorlar .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,119
Üyeler
188,035
Son üye
Mehmet Akif poyraz
Geri