Samsung TV Sapıttı!!!

Neden sizin 4 sene kullanıp bozulan şeyi tamir etmek yerine iade alıp size daha yeni bir cihaz versinler peki ?

Ben de onu soruyorum. Aynı şey ocakta yapıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Corsair Spec 05 oha lan az yavaş

Ekler

• IMG_20210209_202143.jpg
    IMG_20210209_202143.jpg
    252.1 KB · Hit: 44
  • Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Lna olm ne herşeye gülücük atıyonuz yardım etsenize adama.

• Beğen
Samsung s7000 televizyon almıştı babam sürekli çerçevesi çatlıyordu değiştiriyorlar yine çatlıyor en sonunda bir üst seri F7000 verdiler onunki de bir sefer değişti diye hatırlıyorum. Bu dediğim 2014-2015 yılı. S7000 daha iyiydi bazı yönleriyle

Arkadaşlar bende Samsung UE55NU8000 televizyon var 4 yıla yaklaştı. Yatay çizgi tam ortasının altın da 1 salise gidip geliyor. Bazen alt yarı tarafında görüntü git gel yapıyor. Bu nasıl çözülür? Çok takılıyor TV. Acaba iade alırlar mı? Alındığında 7 yıl garantisi vardı biz uzatmıştık.
İade sanmıyorum ama tamir yaparlar en kötü tamiri yarı fiyatına yaparlar ama ücretsiz olur büyük ihtimal

• Beğen
İade edebiliriz değil mi? O zaman 5000 küsüre almıştık.

Off ya iade istiyorduk.

Peki iade etme gibi bir şansımız var mı? Nasıl ettirebiliriz?
Hocam o televizyonu aldıktan 3 gün sonra iade edersin :D 4 yıl geçmiş aradan

• Beğen
Arkadaşlar bende Samsung UE55NU8000 televizyon var 4 yıla yaklaştı. Yatay çizgi tam ortasının altın da 1 salise gidip geliyor. Bazen alt yarı tarafında görüntü git gel yapıyor. Bu nasıl çözülür? Çok takılıyor TV. Acaba iade alırlar mı? Alındığında 7 yıl garantisi vardı biz uzatmıştık.
Garantiye verirsin tamir ederlerde iadeden emin değilim

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,993
Üyeler
188,021
Son üye
Sarısaçlımehmetağa