Valorant az lp sorunu

Bronz eloda yakamı bırakmayan şey.
2.Bölümden sonra rekabetçi sisteminin içine ettiler. Geçen girdiğim maçta 19BK Verdi düşünebiliyor musun.
2'ye düşmüştüm tam çıkıcam bak sonuç bu:
Alıntıyı görüntüle
ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK

Neyse bu sezonu Bronz3, Silver1 Olarak bitirip bu sezon bitene kadar derecesiz ve spike girerim biraz daha aim geliştiririm. Gelecek sezon rekabetçi kasarım.
ben demir 3'te 13-3 maç yendim 17 verdi

Bronz eloda yakamı bırakmayan şey.
2.Bölümden sonra rekabetçi sisteminin içine ettiler. Geçen girdiğim maçta 19BK Verdi düşünebiliyor musun.
2'ye düşmüştüm tam çıkıcam bak sonuç bu:
Alıntıyı görüntüle
ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK

Neyse bu sezonun 1.bölümünü Bronz3, Silver1 Olarak bitirip bu bölüm bitene kadar derecesiz ve spike girerim biraz daha aim geliştiririm. Gelecek bölüm rekabetçi kasarım.
Oyna gitsin rekabetçi bu sezonu diğer sezon toplarsın.

Hayır yani çerçeve seviyesi arttıkça düşüyor Lp diye biliyorum

hayır tam tersi önceki sezon elmas 3 çerçevesi olan hesabımda +23 vs önceki sezon bronz 2 olan smurfumde +41 veriyor gümüşte tamamen sistemin berbatlığı

hayır tam tersi önceki sezon elmas 3 çerçevesi olan hesabımda +23 vs önceki sezon bronz 2 olan smurfumde +41 veriyor gümüşte tamamen sistemin berbatlığı
Sistem cidden kötü Gold elodayız bizim takım 4 kişi 5.yi bize bronz veriyor hem de yükselme maçında

Sistem cidden kötü Gold elodayız bizim takım 4 kişi 5.yi bize bronz veriyor hem de yükselme maçında

oda çok saçma gümüş 3 maçındayım bi hesabı çıkarıyom adam bronz 2 gelip reyna pickliyor şak 10 vuruyor

Bruh moment öyle bir andır ki maçına gelen bronz reyna kitler 😳

smurf rahat adam trolleyebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. turdayız ilk tur baite ölüyorum sage i miz 3 vuruyor bu nasıl entry deyip tiltliyor ve bende maçı kaybettiriyorum çok zevkli

Oyna gitsin rekabetçi bu sezonu diğer sezon toplarsın.
Ya oynayışımı insanlara göster "Bu adam minimum silver2'dir" der ya.
Yeri geliyor goldlardan daha iyi oynuyorum sen düşün ama ne zaman kaybedersem ya takım içi iletişimin olmamasından ya takımın kötü olmasından ya da bazı oyuncuların cidden kötü oynamasından oluyor.
Bak Gold'a çıksam Elo Boost derler fark ederler ama Silvera çıksam kimse bunu fark etmez çok ciddiyim.

LANETİ ÇÖKTÜ 5 WİN STREAK ALDIM KP BAR 91'E KADAR DOLDU OH DEDİM SONUNDA SİLVER ELOYA ÇIKICAM HOP O WİN STREAKLER GİTTİ Bİ KAYBETTİM 2 LOSE STREAK ŞAKA GİBİ ABİ 2.SEZON BİTECEK HALA GEÇEMEDİM YA
Ayrıca mümkün olduğunca bu takımın kötü olduğu durumlarda ekran kaydı almaya çalışıyorum ki elimde bi bahanem olsun.

Bak cidden CİDDEN 2.Sezon başlamadan önce Bronz3 olarak bittim ve gayet de güzelce kp kasabiliyordum. Şimdi hiç öyle değil.
Hele şu FF Verince eskiden Kp etkilenmezdi 2.01 İle o da geldi 27Kp mi ne götürüyor.

Gerçekten durum kötü.
qslkBXI.gif

bu bir sıkıntı değil yeni güncelleme. 10 ile 20 civarı kill alırsan 15 üzeri veriyor 20 ile 28 arasıysa 20 üzeri ama böyle 30 40 vurduğun maçlar olursa 40 puana kadar verrebiliyor.

Ya oynayışımı insanlara göster "Bu adam minimum silver2'dir" der ya.
Yeri geliyor goldlardan daha iyi oynuyorum sen düşün ama ne zaman kaybedersem ya takım içi iletişimin olmamasından ya takımın kötü olmasından ya da bazı oyuncuların cidden kötü oynamasından oluyor.
Bak Gold'a çıksam Elo Boost derler fark ederler ama Silvera çıksam kimse bunu fark etmez çok ciddiyim.

LANETİ ÇÖKTÜ 5 WİN STREAK ALDIM KP BAR 91'E KADAR DOLDU OH DEDİM SONUNDA SİLVER ELOYA ÇIKICAM HOP O WİN STREAKLER GİTTİ Bİ KAYBETTİM 2 LOSE STREAK ŞAKA GİBİ ABİ 2.SEZON BİTECEK HALA GEÇEMEDİM YA
Ayrıca mümkün olduğunca bu takımın kötü olduğu durumlarda ekran kaydı almaya çalışıyorum ki elimde bi bahanem olsun.

Bak cidden CİDDEN 2.Sezon başlamadan önce Bronz3 olarak bittim ve gayet de güzelce kp kasabiliyordum. Şimdi hiç öyle değil.
Hele şu FF Verince eskiden Kp etkilenmezdi 2.01 İle o da geldi 27Kp mi ne götürüyor.

Gerçekten durum kötü.
qslkBXI.gif
Bu oyunda takımın yoksa bruh oluyorsun

bu bir sıkıntı değil yeni güncelleme. 10 ile 20 civarı kill alırsan 15 üzeri veriyor 20 ile 28 arasıysa 20 üzeri ama böyle 30 40 vurduğun maçlar olursa 40 puana kadar verrebiliyor.
Hocam bu bilgi nerden?
Ben fazla vursam da az veriyor

Bu oyunda takımın yoksa bruh oluyorsun

Hocam bu bilgi nerden?
Ben fazla vursam da az veriyor
kendi sitelerinde daha detaylısı yazıyor patch note olarak fakat kendi deneyilerim şöyle oldu : 15 civarı vurduğum zaman 18 falan veriyordu 24 28 civarı iken 25 puan aldım yani oynayışına göre veriyor. Ama iyi oynayıp kaybetsen bile maalesef 30 puan götürüyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,462
Üyeler
188,425
Son üye
pcanavarı01
Geri