Türk Telekom hakkında düşünceleriniz nelerdir

HasTaBK

80+
Reaksiyon skoru
28
Bizim haftaya taahhüt bitiyor ve adsl hizmeti tek bulunuyor 10 download / 0.5 upload 90 tl ödüyoruz ve taahhüt bitince paketi değiştirmek zorundayız
ancak değiştirince fiyatlar falanda değişiyor söylenilenşu yine 10 download / 0.5 upload alıp 90 tl yerine 105 tl ödeyecekmişiz
altyapı başvurusu yapma taraftarıyım ancak altyapı süreci malum 1.5 2 ayı buluyor ve okullar canlı dersler gereği internetsizde olmuyor 2 aile birlikte kullandığımız için çok fazla kişi canlı derse giriyor
bu durumda neler yapılabilir yardımcı olabilecek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim haftaya taahhüt bitiyor ve adsl hizmeti tek bulunuyor 10 download / 0.5 upload 90 TL ödüyoruz ve taahhüt bitince paketi değiştirmek zorundayız
ancak değiştirince fiyatlar falanda değişiyor söylenilenşu yine 10 download / 0.5 upload alıp 90 TL yerine 105 TL ödeyecekmişiz
altyapı başvurusu yapma taraftarıyım ancak altyapı süreci malum 1.5 2 ayı buluyor ve okullar canlı dersler gereği internetsizde olmuyor 2 aile birlikte kullandığımız için çok fazla kişi canlı derse giriyor
bu durumda neler yapılabilir yardımcı olabilecek?
Başka internet sağlayıcısının altyapısı yok. Hiç bir alt yapı yok direkt. (Sadece Türk Telekom)

Türk telekomu seviyorum ben.27 download 5.9 upload alıyorum.50 tl ödüyoruz.

Btk ya rüşvet veren bir kurum.

Bu durumda Türk Telekom'da kalabilirsin. Milleni vs. geçersen altyapı başvurusu reddedilebilir (sadece tahmin).

Söylemeye gerek yok görüyorsunuz. 80 tl ödediğim internet.

80 tl ödediğim internet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri