Nasparus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,691
Evet doğru anladın. Oyun gibi.Yatırım yaptığı şeyler hakkında tweeter de tweet atıyor ve değerini mi yükseltiyor yoksa ben mi yanlış anladım.
Evet doğru anladın. Oyun gibi.Yatırım yaptığı şeyler hakkında tweeter de tweet atıyor ve değerini mi yükseltiyor yoksa ben mi yanlış anladım.
neredeyse %50 zarar etmişNe olduki
Bende ailem izin vermez ama benim büyüyünce zengin olabilceğim bir sürü taktik var.Şuan 18 yaşınsa olsam var ya her dakka elonun twitterine bakarım habire sayfayı yenilerim. Efso kar ederdim.
Kaç tl yatırım yapmışneredeyse %50 zarar etmiş
Anlatsana reisBende ailem izin vermez ama benim büyüyünce zengin olabilceğim bir sürü taktik var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç TL yatırım yapmış
100tl atmıştım çok bir şey değil öylesine atıyım dedimBende ailem izin vermez ama benim büyüyünce zengin olabilceğim bir sürü taktik var.
Kaç TL yatırım yapmış
Elon ile kapışacak ilerde. Sana neden anlatsınAnlatsana reis
Benim baya bir bütçem olsa. Bir şirket kurardım ve kripto paraları gerçek hayata geçirirdim. Sonra çattt. Paraya para demezdim aga.Anlatsana reis
Ne güzel, adam hayatını yaşıyor, yatırım yaptığı şeyi biyografisine yazıyor ve değeri artıyor. Ama bugünlere kolay gelmemiştir hakkını da yememek lazım.Evet doğru anladın. Oyun gibi.
Anlatsana reis
Ama daha 1 btc alcak param yokBenim baya bir bütçem olsa. Bir şirket kurardım ve kripto paraları gerçek hayata geçirirdim. Sonra çattt. Paraya para demezdim aga.
Aga ailem bana karışamaz kensi paramla istediğim yatırımı yaparım.Bende ailem izin vermez ama benim büyüyünce zengin olabilceğim bir sürü taktik var.
Kaç TL yatırım yapmış