Hiphopjohnny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 933
Yaw yok mudur şu koca forumda benden başka 7 numara izlemeyi seven arkadaş oturup konuşalım
Hocam 7 numara 2001 yapımı güzel eğlenceli Netflix dizilerinin 10 tanesini üst üste koyup tokatlayacak kalitede bir yapım benim gözümde bölümler 40-50 dk maxhocam hiç yerli dizi izlemiyorum daha doğrusu hiç elime tv kumandası almıyorum
şöyle mars dizisi veya dağda ormanda karda vs hayatta kalma filmleri ve dizileri izliyorum
knk bende senin gibi bu tarz dizi/film seviyorumhocam hiç yerli dizi izlemiyorum daha doğrusu hiç elime tv kumandası almıyorum
şöyle mars dizisi veya dağda ormanda karda vs hayatta kalma filmleri ve dizileri izliyorum
şiddetle tavsiye ediyorsanız belki akşamları iftardan sahura kadar izlerimHocam 7 numara 2001 yapımı güzel eğlenceli Netflix dizilerinin 10 tanesini üst üste koyup tokatlayacak kalitede bir yapım benim gözümde bölümler 40-50 dk max
Sakinlikle tavsiye etsem hocam olmaz mışiddetle tavsiye ediyorsanız belki akşamları iftardan sahura kadar izlerim
hocam bende sizden öneri bekliyorumknk bende senin gibi bu tarz dizi/film seviyorum
varsa önerin hayır demem![]()
oda olur hocam neden olmasınSakinlikle tavsiye etsem hocam olmaz mı![]()
Yabancı dizi film bilsem bende yardımcı olurum ama benim bildiğim tek yabancı dizi teenwolf onu da eski bir kız arkadaşım çok izlerdi bana alfa der dururdu ordan biliyorum izlemedim bileknk bende senin gibi bu tarz dizi/film seviyorum
varsa önerin hayır demem![]()
Benimde Teenwolf izlemeye niyetim vardı ama hiç izlemedimYabancı dizi film bilsem bende yardımcı olurum ama benim bildiğim tek yabancı dizi teenwolf onu da eski bir kız arkadaşım çok izlerdi bana alfa der dururdu ordan biliyorum izlemedim bile![]()
knk mars nasılhocam bende sizden öneri bekliyorum
aramızdaki sözler
alfa kurt
yıldızlararası
mars (yeni sezonu 4 gözle bekliyorum favori dizimdir)
uzay yolcuları
her şey
yerçekimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oda olur hocam neden olmasın![]()
Maalesef izleyen yok herhalde galiba sanırsam.Hocam 7 numara 2001 yapımı güzel eğlenceli Netflix dizilerinin 10 tanesini üst üste koyup tokatlayacak kalitede bir yapım benim gözümde bölümler 40-50 dk max