7 numara izlemeyi seven var mı

Hiphopjohnny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
933
Yaw yok mudur şu koca forumda benden başka 7 numara izlemeyi seven arkadaş oturup konuşalım

hocam hiç yerli dizi izlemiyorum daha doğrusu hiç elime tv kumandası almıyorum:)
şöyle mars dizisi veya dağda ormanda karda vs hayatta kalma filmleri ve dizileri izliyorum

hocam hiç yerli dizi izlemiyorum daha doğrusu hiç elime tv kumandası almıyorum:)
şöyle mars dizisi veya dağda ormanda karda vs hayatta kalma filmleri ve dizileri izliyorum
Hocam 7 numara 2001 yapımı güzel eğlenceli Netflix dizilerinin 10 tanesini üst üste koyup tokatlayacak kalitede bir yapım benim gözümde bölümler 40-50 dk max

Hocam 7 numara 2001 yapımı güzel eğlenceli Netflix dizilerinin 10 tanesini üst üste koyup tokatlayacak kalitede bir yapım benim gözümde bölümler 40-50 dk max
şiddetle tavsiye ediyorsanız belki akşamları iftardan sahura kadar izlerim

knk bende senin gibi bu tarz dizi/film seviyorum
varsa önerin hayır demem :)
Yabancı dizi film bilsem bende yardımcı olurum ama benim bildiğim tek yabancı dizi teenwolf onu da eski bir kız arkadaşım çok izlerdi bana alfa der dururdu ordan biliyorum izlemedim bile 😅

Yabancı dizi film bilsem bende yardımcı olurum ama benim bildiğim tek yabancı dizi teenwolf onu da eski bir kız arkadaşım çok izlerdi bana alfa der dururdu ordan biliyorum izlemedim bile 😅
Benimde Teenwolf izlemeye niyetim vardı ama hiç izlemedim

hocam bende sizden öneri bekliyorum
aramızdaki sözler
alfa kurt
yıldızlararası
mars (yeni sezonu 4 gözle bekliyorum favori dizimdir)
uzay yolcuları
her şey
yerçekimi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oda olur hocam neden olmasın :LOL:
knk mars nasıl
film vardı izlemiştim ama diziyi ilk defa duydum

5 yıldır haber dışında bir şey izlemiyorum.

Maalesef izleyen yok herhalde galiba sanırsam.

Geri