Usta biz bugün neden tokatlandık? Galatasaray-Alanya

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Bir türlü atak yapamayan, ruh adına bir şey yansıtmayan, defans ile forvet arası bağlantı olmayan ve rakibin geldiği her kontra ya gol ya da şans eseri dışarı giden bir Galatasaray vardı sahada.
Sizce bunun sebebi nedir?
Benim görüşüme göre çağdaş hoca gerçekten işi çözmüş. Galatasarayı nasıl baskılayacagını anlamış. Top yüzü göstermeyip elini kolunu bağladı ve net bir galibiyet aldı. Bunun üstüne de Galatasaray defansı geriden oyun kuramadıkça iyice defansta körleşti ve çok hata yaptı. Maç zaten bitti şimdiden. Bu maç dönmez. Yorumlarınızı alabilir miyim? Saygı çerçevesi içinde.

Bir türlü atak yapamayan, ruh adına bir şey yansıtmayan, defans ile forvet arası bağlantı olmayan ve rakibin geldiği her kontra ya gol ya da şans eseri dışarı giden bir Galatasaray vardı sahada.
Benim görüşüme göre çağdaş hoca gerçekten işi çözmüş. Galatasarayı nasıl baskılayacagını anlamış. Top yüzü göstermeyip elini kolunu bağladı ve net bir galibiyet aldı. Bunun üstüne de Galatasaray defansı geriden oyun kuramadıkça iyice defansta körleşti ve çok hata yaptı. Maç zaten bitti şimdiden. Bu maç dönmez. Yorumlarınızı alabilir miyim? Saygı çerçevesi içinde.
Bir galatasaraylı olarak Alanya ile gurur duydum resmen çok kaliteli oynadılar bizim savunma sadece izledi.

artık garip oldu futbol
minik dediğimiz takımlar tokatlıyor 4 büyükleri rahat

resim_2021-02-10_222822.png

asdasdsda

Bence yönetimin parasızlığı yüzünden lig şampiyonluğuna yönelmek istendi. Sonuçta 3 büyük aynı puanda Fener elendi Beşiktaşta elenmeli çünkü yedekleri çok kötü sakatlanma durumunda lig tarafıda biter ziraat tarafıda.Fatih hoca bu maçı alırdı Alanya kötü takım değil ama Galatasaray'ın maç perfonslarına bakınca bu maçı alabileceği çok netti bence.( Bu maç harbi kötüydü Galatasaray)

artık garip oldu futbol
minik dediğimiz takımlar tokatlıyor 4 büyükleri rahat
Çünkü tek amaçları üç büyükleri yenmek. Alanya avrupa gidince elleri ayaklarına bağlandı nerdeyse. Adamlar şaşırdılar Avrupada olduklarına böyle takımlar anca üç büyükleri yenerler Avrupada böyle oynasalar elemelere çıkarlar.

PUHAUHAUHAUHAHUAAHHAUAHUAHUAHAUHAUHAUHAUHAUHAUA

Geri