Hangi Yazıcıyı Almalıyım?

CarryExe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Bütçe
1000
Bir yazıcı almak istiyorum fakat arada kaldım. Aylık yaklaşık 20 30 sayfa çıktı alacağım ve fotokopi almayacağım (Fotokopi özelliği olabilir ama). Biraz araştırma yaptım ve daha çok mürekkep püskürtmeli yazıcılara yoğunlaştım ve uygun bir model buldum fakat yazıcılar ile pek aram olmadığı için iyi midir yoksa o fiyata daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Bütçemi aşmayacak şekilde uygun bir yazıcı önerirseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktığım yazıcı bu.
Hp ink tank 115

Bunu alman daha iyi olur. Bir de @baltazar baksın.

Bunu alman daha iyi olur. Bir de @baltazar baksın.
Bu bütçemi aşıyor 150 TL daha fazla

Canon yazıcılara bakabilirsin. HPlerden daha uzun ömürlüler.

Bu bütçemi aşıyor 150 TL daha fazla
Bu da olabilir o zaman ama dediğim daha iyi olur muhtemeln.

Bu da olabilir o zaman ama dediğim daha iyi olur muhtemeln.
Bu çok büyük olur yani ben evde kullanacağım için küçük istiyorum. İlk attığınız güzele benziyor fakat dediğim gibi bütçemi aşıyor.

Bir model önerir misiniz?
PixmaE414 kullanıyorum ama senin bütçenden daha düşük bir model ve kartuşlu. Almışken kesinlikle mürekkep püskürtmeli bir model al. Arkadaşın attığı 4240 güzel duruyor. Bundan önce de 2 defa HP kullandım hiç memnun kalmadım uzun vadede.

PixmaE414 kullanıyorum ama senin bütçenden daha düşük bir model ve kartuşlu. Almışken kesinlikle mürekkep püskürtmeli bir model al. Arkadaşın attığı 4240 güzel duruyor. Bundan önce de 2 defa HP kullandım hiç memnun kalmadım uzun vadede.
4240 büyük gibi hem faks özelliği var o benim için gereksiz

Bu çok büyük olur yani ben evde kullanacağım için küçük istiyorum. İlk attığınız güzele benziyor fakat dediğim gibi bütçemi aşıyor.
Valla bilmiyorum artık benim düşük bütçe de pek bilgim yok. Bu ikisi var bildiğim diğerlerini bilmiyorum.

4240 büyük gibi hem faks özelliği var o benim için gereksiz
Fazlası göz çıkarmaz bence.

Valla bilmiyorum artık benim düşük bütçe de pek bilgim yok. Bu ikisi var bildiğim diğerlerini bilmiyorum.

Fazlası göz çıkarmaz bence.
Bütçemi biraz daha arttırabilirim belki ama şu anlık max 1000 TL

Hocam sende ona yok buna yok
BEN HP aldım 10 numara memnunum
Arkadaşlar Canon diyorsa canon al işte
Kardeşim ilk önerilen bütçemi aşıyor ikinci önerilen benim için gereksiz özellikleri var. Sanki 10 tane öneri yapılmış bende hepsine bir bahane bulmuşum gibi konuşma.

Hocam sende ona yok buna yok
BEN HP aldım 10 numara memnunum
Arkadaşlar Canon diyorsa canon al işte
Hangi modelini kullanıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386