- Reaksiyon skoru
- 122
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bazıları tahammül edemiyor herhaldeBence bir sıkıntı yok, nasıl RAP, Rock tarzı müzik konuları açılıyorsa bu da açılabilir.
bazıları tahammül edemiyor herhaldeBence bir sıkıntı yok, nasıl RAP, Rock tarzı müzik konuları açılıyorsa bu da açılabilir.
tabi nedenini onlar iyi biliyor . şimdi bir rap müzik filan yazsaydım ve nick'im aynı olsaydı söz edemeyecektiniz . (yöneticilerim bunların adına sizleri rahatsız ettikleri için özür dilerim)bazıları tahammül edemiyor herhalde
ondan değil açtığın konudan değil büyük ihtimalle yeni hesap açtığın için çünkü isime mesaj sayısına ve açtığın konuya bakılırsa öyle gözüküyortabi nedenini onlar iyi biliyor . şimdi bir rap müzik filan yazsaydım ve nick'im aynı olsaydı söz edemeyecektiniz . (yöneticilerim bunların adına sizleri rahatsız ettikleri için özür dilerim)
Müzik bölümünde ilahi paylaşmış bir problem yok arkadaşlar diğer süreçleri trolle girilirse yetkili arkadaşlar müdahale eder her şeye ban yazan arkadaşlar da dikkat etsin spamdan ban yemesin.
Değerli yöneticilerimize SUÇSUZ olduğumu söyledikleri için gönülden teşekkür ediyorum .Nick-gönderi uyumu.
kusura bakmayın ben mesaj sayısı az olan ve bugün konu açan böyle bir konu açamaz diye bir kural olduğunu bilmiyordum keşke yazsaydınız .ondan değil açtığın konudan değil büyük ihtimalle yeni hesap açtığın için çünkü isime mesaj sayısına ve açtığın konuya bakılırsa öyle gözüküyor
Zaten başlıktaki link ve 3 tane göndermen yüzünden Troll olduğunu düşündüm. Umarım troll değilsindirTek sıkındı gaza gelip 3 tane gönderdim.
tabi ki değilimZaten başlıktaki link ve 3 tane göndermen yüzünden Troll olduğunu düşündüm. Umarım troll değilsindir![]()
Technopat'a da göndermeyi denedim fakat yöneticiler banladıZaten başlıktaki link ve 3 tane göndermen yüzünden Troll olduğunu düşündüm. Umarım troll değilsindir![]()
tesadüf :dNick-gönderi uyumu.
haklısın kardeş