Sercan1407
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Arkadaşlar xfx Rx580 ile asus dual rx 580 arasında ne gibi bir fark var?
Dual demiş hocam dual.Asus rog strix modeli ise onu tercih et. Soğutma anlamında çok başarılı.
XFX daha iyi Asus bu modelde kötü beğenmiyorum soğutmasını.Arkadaşlar xfx Rx580 ile Asus dual rx 580 arasında ne gibi bir fark var?
Bağırır gibi konuşmana gerek yok gözden kaçmış.Dual demiş hocam dual.
Bağırır gibi konuştuğumu nereden çıkardınız? Capslock bile açık değil.Bağırır gibi konuşmana gerek yok gözden kaçmış.
"Dual demiş hocam dual" bu üslupla söyleyince yanlış anlaşılabiliyor.Bağırır gibi konuştuğumu nereden çıkardınız? Capslock bile açık değil.
Arkadaşlar kavganızı başka yere taşıyın burada bir şey öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim"Dual demiş hocam dual" bu üslupla söyleyince yanlış anlaşılabiliyor.
Kavga etmiyoruz hocam konuşuyoruz sadece. İyi forumlar.Arkadaşlar kavganızı başka yere taşıyın burada bir şey öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim
Açıkcası hazır sistem almayı düşünüyorum biri powered asus diğeri ise sadece ekran kartı farklı xfx . Sence kalite olarak hangisi ön plana çıkar sus ve xfx olarakÇok yok. Fiyatı ucuz olanı al.
Aynılar ikiside hocam. Gözüne şık geleni az para verdğini kap direk.Açıkcası hazır sistem almayı düşünüyorum biri powered Asus diğeri ise sadece ekran kartı farklı xfx . Sence kalite olarak hangisi ön plana çıkar sus ve xfx olarak