Yardım Türk Telekom İnternet Yavaşlığı

MysLL

80+
Reaksiyon skoru
73
Selamlar, Türk Telekom 50 Mbrs paketini kullanıyorum ancak bugün maksimum 25mbrs'yi gördü. Başka böyle bir şikayeti olan var mı? Yoksa müşteri hizmetlerini arayacağım.

Selamlar, Türk Telekom 50 Mbrs paketini kullanıyorum ancak bugün maksimum 25mbrs'yi gördü. Başka böyle bir şikayeti olan var mı? Yoksa müşteri hizmetlerini arayacağım.
Ara biraz üstlerine git düzeltirler olmazsa yaz başka yöntemler de deneriz.

6C2D20DA-00B5-4500-B795-A5CD6F8F19A4.jpeg

her zamanki türk telekom işte. Benimde 10 mbs almam lazım ama şu ana kadar 6’yı göremedik.

klasik
yani git sürekli ara en son bıkıp senin sorunu düzeltiyorlar
yoksa ilerde 50 diye 15mb almaya da başlarsın

üstlerine git çıkıcam felan de

2 3 gün önce kesinti şikayeti yapmıştım, bugün giderildi mi diye sorulduğunda giderilmedi dedim ama bir etkisi olur mu?

Müşteri hizmetleri çözemiyorsa sorunu ana bayiye gidin darlayın. Telekom firmasını dürtüklemediğiniz sürece biyerden bir yere kalkıpta iş yapmazlar. Gelirler modeme bakarlar sararma yoksa çıkar giderler.

intt.PNG

100 lira ödüyorum superonline

cayma hakkın var eğer para isterlerse ödeme kesinlikle gidip mahkemeye verirsen herşeyin kanıtlarını topla ama icra falan olursa git davaya para ödemezsin + mahrum bırakmadan tazminat bile alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri