Korsan Windows Hakkında!

30 TL'ye satılan keylerin bunlardan farkı yok. :D Ben aldım vaktinde MAK Key çıktı 2 günde patladı. Aradım bakan olmadı.

Bu yöntemle 5 yıldır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
"Sanane milletin ne yaptığından?"

Ben buna yazıyorum, yoksa istediğini kullanırsın.
Adam araştırmış, o kadar yazı yazmış birilerine bir şey anlatmaya çalışıyor en diyorsun ki sanane. technopattakilerden farkın yok.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Key alacagına git ver parasını windows u al.
1613574548646.png

Zaten Retail Windows Key aldım Windows ilk çıktığında. :) 2. bilgisayarımda kullanyorum CMD metodunu. Bir sorun yaşamadım henüz.

Merhaba arkadaşlar. Bir konuya değinmek istiyorum.
Bu CMD ile etkinleştirme yöntemi falan var, örneğin bir arkadaş yazmış:
Alıntıyı görüntüle
Ve daha sonra sitenin kmspico ile bağlantısı olmadığını savunmuş:
Alıntıyı görüntüle
Bağladığı server ise bu:
Alıntıyı görüntüle
Verdiği keyler Microsoft tarafından oluşturulmuş ve sadece DENEME amaçlı keyler.
Demem o ki 29 TL verip bir OEM key alın. Riske değmez.
29 TL verdiğinde OEM key vermiyorlar sorun orada

Arkadaş gayet haklı bence konuşmanıza gerek yok sizin yararınıza konuşuyor sisteminizi boş yere çöp etmeyin ben 10 tl ye aldım key 2,5 senedir kullanıyorum.

Zaten Retail Windows Key aldım Windows ilk çıktığında. :) 2. bilgisayarımda kullanyorum CMD metodunu. Bir sorun yaşamadım henüz.
Bana kalırsa kim ne kullanırsa kullansın. İster crack ister lisanslı. Bana ne?
İnsanların buna karışması sinir ediyor.

Arkadaş gayet haklı bence konuşmanıza gerek yok sizin yararınıza konuşuyor sisteminizi boş yere çöp etmeyin ben 10 TL ye aldım key 2,5 senedir kullanıyorum.
Bende para vermedim.
12 sene kullandım sıkıntısız?
Konuşmanıza gerek yok derken? Sen mi belirliyorsun?

Bana kalırsa kim ne kullanırsa kullansın. İster crack ister lisanslı. Bana ne?
İnsanların buna karışması sinir ediyor.
Ben zaten karışmadım kimseye. :D Ancak OEM key kullananlar sanki vatanı kullanıyormuş gibi hava atmasın rica ediyorum. Bir farkı yok.

Keylerin Microsoft tarafından deneme amaçlı oluşturulmuş olması nasıl bir sorun teşkil ediyor ki?

Ben zaten karışmadım kimseye. :D Ancak OEM key kullananlar sanki vatanı kullanıyormuş gibi hava atmasın rica ediyorum. Bir farkı yok.
Vallahi bende sen karıştın demedim ki :D
İlk başta seni alıntıladım mantıklı geldi. İkinci kısım ise benim arkadaşa yorumumdu :D

Geri