500₺ rahat koltuk önerisi

beyler konuyu okumadınız heralde rahat olsun demiş koltuk demiş sadece (KOLTUKKK)
Koltuğu herhalde yere koyucak masanında ayaklarını keser asya sofrası yapar.

İlk başta burda da bir tane Cem Yılmaz bulmuş oldum ve sayeniz çok güldüm.

Eğer düzgün bir öneri yapmayacaksanız lütfen açmış olduğum konuyu terk edin!
cem yılmaz ne alaka kendinize gelin o zaman konuları daha açıklayıcı bir şekilde yazabilirsiniz yanlış anlaşılmalar olabiliyor cem yılmazmış sdkljgklsdşfgdfgdsfg

cem yılmaz ne alaka kendinize gelin o zaman konuları daha açıklayıcı bir şekilde yazabilirsiniz yanlış anlaşılmalar olabiliyor cem yılmazmış sdkljgklsdşfgdfgdsfg
Bebek koltuğu istemiceğini anlıcak ıq seviyesinde olmadığını adam nerden tahmin edebilir ki.

Sizde saçma sapan yorumda bulunmadan bunu belirtebilirsiniz önerinizin yanında. Gidipte çocuk koltuğu önermeden!

Dostum foruma trollemek için geldin sanırım. Forum burası sosyal medya hesabın değil.
Bir insan koltuk istiyor ve sen çocuk koltuğu atıyorsun.
Komik değil aksine sinir bozucu bir durum.
Hala üste çıkmaya çalışıyorsun*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri