Rainbow Six Siege Görüntü Ayarları

İsmail_68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Rakipleri en rahat göreceğim,ayırt etmekte zorluk yaşamayacağım en iyi ayarlar hangileri olur benim için? 27inc kavisli monitör kullanıyorum.(FPS sorunum yok)

FOV 90 yapmanı öneririm hem 27" hem FOV 90 olursa çok geniş bir görüşün olur
Detaylı olarak videolara bakabilirsin tavsiyem low-medium arası oyna gölgeleri yüksek tutman yeterli.

FOV 90 yapmanı öneririm hem 27" hem FOV 90 olursa çok geniş bir görüşün olur
Detaylı olarak videolara bakabilirsin tavsiyem low-medium arası oyna gölgeleri yüksek tutman yeterli.
Video önerebilirmisin hazır ayar bulup geçirmek istiyorum direkt olarak.

tavsiyem gölgele kalitesini (galiba vardı öyle bi ayar emin değilim var ise) fulle, çünkü rakibin yansımasını görürsün.
sonra fov ayarını en genişe al. ancak alışamazsan alıştığın seviyeye kadar düşür.

Şuan fov 90 ve ayarlarım en yüksekte hepsi sadece rakipleri en rahat ayırt edeceğim ayarları bulmak istiyorum.Özellikle yakın dürbünleriyle rakipleri ayırt etmekte sorun yaşıyorum.

Şuan fov 90 ve ayarlarım en yüksekte hepsi sadece rakipleri en rahat ayırt edeceğim ayarları bulmak istiyorum.Özellikle yakın dürbünleriyle rakipleri ayırt etmekte sorun yaşıyorum.
Sadece R6 için değil tüm rekabetçi fps oyunlarında grafik kalitesi ayarları en düşükte olmalı. İsterse rtx3090 olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,040
Üyeler
197,351
Son üye
dogu44
Geri