en iyi eth havuzu hangisi?

alieren54

80+
Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar bilen varsa etherminenın nasıl bir ödeme şekli oluduğundan bahsedermisiniz az önce şöyle bir şey okudum;
Ethermine yeni sistemine göre;
Beklemeden çekmek için 0.1 ETH
7 günde bir çekmek için 0.05 ETH
14 günde bir çekmek için 0.01 ETH şeklinde.

acaba bu bilgi doğrumu?veya farklıysa nasıl?

Ben ethermine kullanıyorum memnunum ve yazdıkların doğru çekim limitleri.

Konu ile alakasız ama bugün ethermine sitesine baktığım zaman 41,5 dolar kazdığımı gösteriyordu 1 saat sonra baktım 40 dolara düştü sebebini bilen var mı?

Konu ile alakasız ama bugün ethermine sitesine baktığım zaman 41,5 dolar kazdığımı gösteriyordu 1 saat sonra baktım 40 dolara düştü sebebini bilen var mı?
ethereum değeri dalgalanıyor ondan kaynaklı.
eth lerin stabil kalır ama eth değer kaybederse senin dolar bazlı değerinde düşer tabi.
Günlük çalışanlar bu gibi durumlardan kaçınmak için binance poola vs geçiş yapıyor.
Sanırsam bende geçiş yapacağım bu gidişle 2 hafta çok uzun bekleme süresi bir coin için.

ethereum değeri dalgalanıyor ondan kaynaklı.
eth lerin stabil kalır ama eth değer kaybederse senin dolar bazlı değerinde düşer tabi.
Günlük çalışanlar bu gibi durumlardan kaçınmak için binance poola vs geçiş yapıyor.
Sanırsam bende geçiş yapacağım bu gidişle 2 hafta çok uzun bekleme süresi bir coin için.
Binance pool nasıl geçiliyor

Binance pool denedim 135 TL çektim 5 günde. Şimdi ethermine deniyorum. 5 gün de bunu deneyeceğim. Tek sıkıntı ethermine 0.1 altını yatırıp yatırmadığını çözemedim. 0.01 ve 0.05 eth 7 gün iki hafta durumları konuşuluyor doğrusunu bilen yazabilir.

Binance pool denedim 135 TL çektim 5 günde. Şimdi ethermine deniyorum. 5 gün de bunu deneyeceğim. Tek sıkıntı ethermine 0.1 altını yatırıp yatırmadığını çözemedim. 0.01 ve 0.05 eth 7 gün iki hafta durumları konuşuluyor doğrusunu bilen yazabilir.
Kartınız nedir

Ekler

• IMG_20210221_025044.jpg
    IMG_20210221_025044.jpg
    2.2 MB · Hit: 199
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,204
Üyeler