5 RTX 3090 İle ETH Minining

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben eth işine girmek istiyorum bunun için kenarda ayrılmış bir bütçem var bu bütçe yaklaşık 5 Adet RTX 3090 a yeticek şekilde fakat ihtiyacım olan ekipmanları ve programları bana önerir misiniz ve son olarak ortalama 600 mh/s güç ile çalışan bir sistemin bana aylık getirisi Youtubede gördüğümüz videodaki kadar olacak mıdır ? (Ekran kartlarının tanesini yaklaşık 1500 Euro seviyelerinde olacak şekilde ithal edeceğim stok yok veya türkiye fiyatları demeyin)

Evet Olucak

Merhabalar ben eth işine girmek istiyorum bunun için kenarda ayrılmış bir bütçem var bu bütçe yaklaşık 5 Adet RTX 3090 a yeticek şekilde fakat ihtiyacım olan ekipmanları ve programları bana önerir misiniz ve son olarak ortalama 600 mh/s güç ile çalışan bir sistemin bana aylık getirisi Youtubede gördüğümüz videodaki kadar olacak mıdır ?
Kazım yaparken ki karı tahmin etmek imkansızdır. Tek günde %10 değer kazanıp sonra ki gün %15 düşebilir. Ethereum tek günde 200 dolar değer kaybedip sonra 100 dolar değer kazandı mesela.

Sakın almayın o karları üzülürsünüz nvdia bios a eth mining yapınınca yarı yarıya performans düşürücek bir güncelleme yapıcak

1700 Euroya da ben almayı düşünüyorum 2 tane bakalım. Sanırım olay ortalama şu;
25 MH/s saatte 1TL kazıyor dedi birisi. Öyle hesaplanabilir mi bilmiyorum.

Sakın almayın o karları üzülürsünüz nvdia bios a eth mining yapınınca yarı yarıya performans düşürücek bir güncelleme yapıcak
Hocam bios güncellemesi yapmazsa hiçbirşey yapamaz ve bu 3060 için geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1700 Euroya da ben almayı düşünüyorum 2 tane bakalım. Sanırım olay ortalama şu;
25 MH/s saatte 1TL kazıyor dedi birisi. Öyle hesaplanabilir mi bilmiyorum.
Hayır hocam kazım değerlerini kriptom.con araçlar gpu hashrate den bakabilirsiniz ordan kar falanda hesaplar sınız aylık

Hayır hocam kazım değerlerini kriptom.con araçlar gpu hashrate den bakabilirsiniz ordan kar falanda hesaplar sınız aylık
3060 ile başlayıp tüm kartları kapsayacak engellenemeyecek şekilde diye biliyorum.

Nvdia rtx 30 serisi tüm kartlarına yapıcak senin elinde olmıyacak adamlar kendileri yöneticek o kartı üretebilen adam dediği olayı kılını kıpırdatmadan yapar

peki MH/S Değerleri ve fiyatları belli mi çünkü update gelirse bir problem yaşarsam benim için can sıkıcı olur bir tahminin var mı veya bilgin?

birde sonuç olarak 5 adet RTX 3090 ile sizce tahmini gelir ne olur o konuda bilgi verir misiniz örnek şuan ETH 1900 Dolar seviyelerinde şu dönemde ne kazanabilirim

birde sonuç olarak 5 adet RTX 3090 ile sizce tahmini gelir ne olur o konuda bilgi verir misiniz örnek şuan ETH 1900 Dolar seviyelerinde şu dönemde ne kazanabilirim
anlık kur ile aylık 14000 tl kazancı var elektirik düştükten sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,716
Üyeler
187,872
Son üye
dankanas
Geri