Neler Yeni

5 RTX 3090 İle ETH Minining

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osmancan Öztürk
Merhabalar ben eth işine girmek istiyorum bunun için kenarda ayrılmış bir bütçem var bu bütçe yaklaşık 5 Adet RTX 3090 a yeticek şekilde fakat ihtiyacım olan ekipmanları ve programları bana önerir misiniz ve son olarak ortalama 600 mh/s güç ile çalışan bir sistemin bana aylık getirisi Youtubede gördüğümüz videodaki kadar olacak mıdır ? (Ekran kartlarının tanesini yaklaşık 1500 Euro seviyelerinde olacak şekilde ithal edeceğim stok yok veya türkiye fiyatları demeyin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Nurullah
Evet Olucak

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhabalar ben eth işine girmek istiyorum bunun için kenarda ayrılmış bir bütçem var bu bütçe yaklaşık 5 Adet RTX 3090 a yeticek şekilde fakat ihtiyacım olan ekipmanları ve programları bana önerir misiniz ve son olarak ortalama 600 mh/s güç ile çalışan bir sistemin bana aylık getirisi Youtubede gördüğümüz videodaki kadar olacak mıdır ?
Kazım yaparken ki karı tahmin etmek imkansızdır. Tek günde %10 değer kazanıp sonra ki gün %15 düşebilir. Ethereum tek günde 200 dolar değer kaybedip sonra 100 dolar değer kazandı mesela.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sakın almayın o karları üzülürsünüz nvdia bios a eth mining yapınınca yarı yarıya performans düşürücek bir güncelleme yapıcak

slayerzs34

80+ Bronze
1700 Euroya da ben almayı düşünüyorum 2 tane bakalım. Sanırım olay ortalama şu;
25 MH/s saatte 1TL kazıyor dedi birisi. Öyle hesaplanabilir mi bilmiyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Sakın almayın o karları üzülürsünüz nvdia bios a eth mining yapınınca yarı yarıya performans düşürücek bir güncelleme yapıcak
Hocam bios güncellemesi yapmazsa hiçbirşey yapamaz ve bu 3060 için geçerli
Mesaj otomatik birleştirildi:

1700 Euroya da ben almayı düşünüyorum 2 tane bakalım. Sanırım olay ortalama şu;
25 MH/s saatte 1TL kazıyor dedi birisi. Öyle hesaplanabilir mi bilmiyorum.
Hayır hocam kazım değerlerini kriptom.con araçlar gpu hashrate den bakabilirsiniz ordan kar falanda hesaplar sınız aylık

SafakB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes ŞAFAK

Hayır hocam kazım değerlerini kriptom.con araçlar gpu hashrate den bakabilirsiniz ordan kar falanda hesaplar sınız aylık
3060 ile başlayıp tüm kartları kapsayacak engellenemeyecek şekilde diye biliyorum.

Fake.roxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kemalcan
Sık dişini mining için ekran kartları geliyor

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Nvdia rtx 30 serisi tüm kartlarına yapıcak senin elinde olmıyacak adamlar kendileri yöneticek o kartı üretebilen adam dediği olayı kılını kıpırdatmadan yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osmancan Öztürk
peki MH/S Değerleri ve fiyatları belli mi çünkü update gelirse bir problem yaşarsam benim için can sıkıcı olur bir tahminin var mı veya bilgin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Osmancan Öztürk
birde sonuç olarak 5 adet RTX 3090 ile sizce tahmini gelir ne olur o konuda bilgi verir misiniz örnek şuan ETH 1900 Dolar seviyelerinde şu dönemde ne kazanabilirim

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
birde sonuç olarak 5 adet RTX 3090 ile sizce tahmini gelir ne olur o konuda bilgi verir misiniz örnek şuan ETH 1900 Dolar seviyelerinde şu dönemde ne kazanabilirim
anlık kur ile aylık 14000 tl kazancı var elektirik düştükten sonra

Top Bottom