Xiaomi'nin Türkiyede Satılan İlginç Ürünleri

Note 8 kullanıyorum oyunlarda reklam izledikten sonra 5 saniye donuyor.Reklam sıkıntı yaratmıyor benim için ama garantiye felan yollanmalı mı?Sadece reklam sonrası.

Yazılımsal bir sorun gibi, garantiye yollamak yerine sorununu mail atabilirsin. Mail atmayla uğraşmak istemiyorsan yolla gitsin...

Yazılımsal bir sorun gibi, garantiye yollamak yerine sorununu mail atabilirsin. Mail atmayla uğraşmak istemiyorsan yolla gitsin...
Mail atınca ne yapıcam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sadece SIMCITY ve PC BUILDING oyununda oluyor vegas 4 oyununda olmuyor.

Note 8 kullanıyorum oyunlarda reklam izledikten sonra 5 saniye donuyor.Reklam sıkıntı yaratmıyor benim için ama garantiye felan yollanmalı mı?Sadece reklam sonrası.
Aynı telefonu kullanıyorum ama pro versiyonu,bende kapama tuşunda 2 saniye falan bekletiyor. Ne kadar zaman geçti siz alalı?

Aynı telefonu kullanıyorum ama pro versiyonu,bende kapama tuşunda 2 saniye falan bekletiyor. Ne kadar zaman geçti siz alalı?
Bilmiyorum Sımcıty oynamaya başladığımdan beri zaten sadece o iki oyunda oluyor.

Şuan göndermeyi düşünmüyorum sonuçta sadece iki oyun Vegas 4'te oynuyorum reklam izlediğimde bir şey olmuyor.

Adamlar piyasada iddaalı usta !!

Geri