Asus VG248QG Alınır Mı?

deTTz2

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
1850
Herkese merhaba. Asus VG248QG adlı monitörü almak istiyorum. Bir hafta önce Hepsiburada'da 1.707 TL'ye düşmüştü kaçırdım. Şimdi Amazon'da 1.848 TL. Almalımıyım yoksa fiyatı daha düşer mi?

ghosting ve gecikme değerleri va ve tn e göre çok yüksek ama dediğim gibi arkadaşın tercihi. Bir valorant veya cs de fark anlaşılır
MS farkını yani geçikme farkını gözünle anlayamazsın,anlaman için üstün yeteneklerin olması lazım.Tabi aradaki fark 0.001 ile 0.20 değilse.

Oyuncu mönitörü alıcak arkadaş. Ips deki gecikme sürelerini de biliyorsundur. Tabi alacak kişinin kararına kalmış ama acerin msi aoc dan daha kalitesiz olduğu aşikar
suna akıllıca cevap verdıgın ıcın tskler ıps panel onerıyorlarda neye gore onerıyorlar sordukları yok ben yazsaydım lınc ederlerdı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba. Asus VG248QG adlı monitörü almak istiyorum. Bir hafta önce Hepsiburada'da 1.707 TL'ye düşmüştü kaçırdım. Şimdi Amazon'da 1.848 TL. Almalımıyım yoksa fiyatı daha düşer mi?

suna akıllıca cevap verdıgın ıcın tskler ıps panel onerıyorlarda neye gore onerıyorlar sordukları yok ben yazsaydım lınc ederlerdı :)

rekabetcı oyun oynuyorsan tn panel al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri