ZandalphoNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
aslında benim aklımda poco xe nfc3 var ama belki daha iyi telefonlar vardır bu fiyata fikirlerinizi bekliyorum
M51 veya Poco X3 NFC var zaten bu fiyatlara.
Gönlümüz poco f2 pro almak istese de fiyatlar el vermiyor hocam değil miSamsung'un hiçbir segmentte telefonunu önermem Avrupaya satılan PocoX3 ve MI 9T en iyi seçenekler birazcık ne kullanıcısı olduğunuza bağlı en büyük fark ekranda çünkü![]()
Niye?Samsung'un hiçbir segmentte telefonunu önermem Avrupaya satılan PocoX3 ve MI 9T en iyi seçenekler birazcık ne kullanıcısı olduğunuza bağlı en büyük fark ekranda çünkü![]()
Yeni logolarını görünce POCO'nun bağımsız olmasının sonu olacağı fikri oluştu bende bakalım bundan sonraki telefonları (bağımsızken çıkardıkları ilk telefon olacak) nasıl olacakPoco x3 Nfc hocam. Ek seçeneklere gerek yok diye düşünüyorum ki bende poco f1 kullanıcısıyım. Gayet memnunum markadan
Samsung kullandım da etrafımda da gördüm Exynos işlemciler telefonun ömrünü her açıdan azaltıyor. Asyada Sanpdragon ile satılanlar çok iyi amaNiye?
Çok fazla kullanıcıya hitap ediyorlar ve özellikle yazılım desteği konusunda 3 yıllık telefonu bile geride bırakmadılar. Firma bu başarıyı sürdürürse iyi yerlere gelebilir. Her ne kadar Xiaomi'den kopmuş olsalar da bazı konularda iş yapmaktalar halaYeni logolarını görünce POCO'nun bağımsız olmasının sonu olacağı fikri oluştu bende bakalım bundan sonraki telefonları (bağımsızken çıkardıkları ilk telefon olacak) nasıl olacak
Yeni Logoyu görmemiş gibi geldin banaÇok fazla kullanıcıya hitap ediyorlar ve özellikle yazılım desteği konusunda 3 yıllık telefonu bile geride bırakmadılar. Firma bu başarıyı sürdürürse iyi yerlere gelebilir. Her ne kadar Xiaomi'den kopmuş olsalar da bazı konularda iş yapmaktalar hala
Exynos hayranlığı var Samsung'da, çoğu kasma sorunu da bundan dolayı zaten.Yeni logolarını görünce POCO'nun bağımsız olmasının sonu olacağı fikri oluştu bende bakalım bundan sonraki telefonları (bağımsızken çıkardıkları ilk telefon olacak) nasıl olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung kullandım da etrafımda da gördüm Exynos işlemciler telefonun ömrünü her açıdan azaltıyor. Asyada Sanpdragon ile satılanlar çok iyi amakuru Koreli milliyetçiliği naparsın?
Bence bu logoyu küçük yaşta birine yaptırdılar veya oldukça çocuk ruhlu göstermeye çalıştılar başka açıklaması olamaz.Yeni Logoyu görmemiş gibi geldin banabi bak gel firmadan soğuyosun
Hello kity...Bence bu logoyu küçük yaşta birine yaptırdılar veya oldukça çocuk ruhlu göstermeye çalıştılar başka açıklaması olamaz.![]()