hocam 11. nesil ve 6k ne alaka anlamadım2 Sene götürebilir fakat, bu senenin sonunda 6000 Serisi çıkacak galiba veya 11. Nesili beklemenizi öneririm.
biraz üzdü ama performans ve ömür artırsın yeter yapacak bir şey yokGötürür, çok iyi soğutuyor ama çok kötü görünüyor. Fazla kötü görünüyor kasamın içinde, öyle böyle değil.
Hayır yani, aceleniz yoksa beklemenizi öneririm.hocam 11. nesil ve 6k ne alaka anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz üzdü ama performans ve ömür artırsın yeter yapacak bir şey yok
onun harici güzel görünen iyi soğutucular var mıdır acaba
soğutucuyu aldın mıArkadaşlar r5 3600 ile kullanacağım, merak ettiğim şey beni kalıcı olarak götürür mü yoksa 1 sene falan kullanıp sıvı soğutmaya geçmemi önerir misiniz?
3600 alma diyip 6000 serisi mi al diyorsun yaniHayır yani, aceleniz yoksa beklemenizi öneririm.
Çünkü AMD, 6000 Serisinde soketini değiştirecek. Yani 5000 Serisi son AM4 soketli işlemci serisiydi.
yok almadım almayı düşünüyorumsoğutucuyu aldın mı
SE-224 XT alın aynı fiyat neredeyse 230 TL.Arkadaşlar r5 3600 ile kullanacağım, merak ettiğim şey beni kalıcı olarak götürür mü yoksa 1 sene falan kullanıp sıvı soğutmaya geçmemi önerir misiniz?
Hayır, acelen yoksa diyorum. 11. Nesil tahminen Mart-Nisan gibi, 6000 Serisi Kasım-Aralık civarları çıkar ama tahminen.3600 alma diyip 6000 serisi mi al diyorsun yani
yok almadım almayı düşünüyorum
T6 çok çok övülüyor ama bunu duymamıştım, görünümü de güzel aslında kaliteliyse bunu alabilirim