Snowman T6 Ultra beni ne kadar götürür

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar r5 3600 ile kullanacağım, merak ettiğim şey beni kalıcı olarak götürür mü yoksa 1 sene falan kullanıp sıvı soğutmaya geçmemi önerir misiniz?

2 Sene götürebilir fakat, bu senenin sonunda 6000 Serisi çıkacak galiba veya 11. Nesili beklemenizi öneririm.

Götürür, çok iyi soğutuyor ama çok kötü görünüyor. Fazla kötü görünüyor kasamın içinde, öyle böyle değil.

2 Sene götürebilir fakat, bu senenin sonunda 6000 Serisi çıkacak galiba veya 11. Nesili beklemenizi öneririm.
hocam 11. nesil ve 6k ne alaka anlamadım o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Götürür, çok iyi soğutuyor ama çok kötü görünüyor. Fazla kötü görünüyor kasamın içinde, öyle böyle değil.
biraz üzdü ama performans ve ömür artırsın yeter yapacak bir şey yok 😔

onun harici güzel görünen iyi soğutucular var mıdır acaba

Çok rahat götürecektir bir sıkıntı çıkarmaz.

hocam 11. nesil ve 6k ne alaka anlamadım o.O2

biraz üzdü ama performans ve ömür artırsın yeter yapacak bir şey yok 😔

onun harici güzel görünen iyi soğutucular var mıdır acaba
Hayır yani, aceleniz yoksa beklemenizi öneririm.

Çünkü AMD, 6000 Serisinde soketini değiştirecek. Yani 5000 Serisi son AM4 soketli işlemci serisiydi.

Arkadaşlar r5 3600 ile kullanacağım, merak ettiğim şey beni kalıcı olarak götürür mü yoksa 1 sene falan kullanıp sıvı soğutmaya geçmemi önerir misiniz?
soğutucuyu aldın mı

Hayır yani, aceleniz yoksa beklemenizi öneririm.

Çünkü AMD, 6000 Serisinde soketini değiştirecek. Yani 5000 Serisi son AM4 soketli işlemci serisiydi.
3600 alma diyip 6000 serisi mi al diyorsun yani

soğutucuyu aldın mı
yok almadım almayı düşünüyorum

SE-224 XT alın aynı fiyat neredeyse 230 TL.

Hocam kendim kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok sizi de götürebildiği kadar götürür

3600 alma diyip 6000 serisi mi al diyorsun yani

yok almadım almayı düşünüyorum
Hayır, acelen yoksa diyorum. 11. Nesil tahminen Mart-Nisan gibi, 6000 Serisi Kasım-Aralık civarları çıkar ama tahminen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,727
Son üye
clips
Geri