Millenicom geçmeli miyim?

BugraSamet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
904
Arkadaşlar Türk telekom kullanıyorum.35 lik paket alıyordum 27 hız veriyorlardı.Sonra 22 ye düştü.Taahhütün bitmesine 2 ay kaldı.Millenicom cayma bedelini karşılıyor zaten.Peki geçmeli miyim Millenicoma?
Türknette var aklımda.Engelli indirimlerinden yararlanabiliyorum.Türknet 100 mbps ye 64 TL diyor.Güzel fiyat.Fakat müşteri hizmetleri çok kötü olduğunu duydum.Millenicom da engelli indirimi veriyor mu bilmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

Geçmenizi öneririm.

Geçiş sürecini tam anlatabilir misiniz peki?

Millenicom'a geçmen daha iyi olur, rehberimi oku ve aklına takılan şeyler olursa sor lütfen.

Millenicom'a geçmen daha iyi olur, rehberimi oku ve aklına takılan şeyler olursa sor lütfen.
Kral ben şimdi türktelekom kullanıyorum taahhüten cayacağım.Cayma bedelini ne kadar ödüyorlar?
Geçiş süresin de internet bağlanınca hızların direk sağlandı mı?
Bugüne kadar herhangi olumsuz durum oldu mu?

@LordHasan ve @Rennes 'in bu konuda rehberleri ve süreç hakkında deneyimlerini paylaştığı konuları mevcut. Buradan okuyabilirsin.

Kral ben şimdi türktelekom kullanıyorum taahhüten cayacağım.Cayma bedelini ne kadar ödüyorlar?
Paketinden ne kadar indirim alıyorsun?
Paketine aylık fatura ne kadar ödüyorsun?

Evet direkt sağlandı, hiçbir sıkıntı olmadı ve 12 ay taahhütlü de 200 TL ye kadar taahhütsüz de kullandığın paket kadar karşılıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,165
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri