HP, HyperX'i satın aldı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Pi m

Cloud 2 var bende aşırı memnunsuzum kulaklık yeri hiç hoşuma gitmedi kuzene hediye edicem
Nasıl memnun değilsin yalanını sevdim ben de var gel senin sorununu çözmeye yardımcı olayım taş gibi kulaklık,
Maşallah sorununu foto ile at marka kötülemek yerine.

Nasıl memnun değilsin yalanını sevdim ben de var gel senin sorununu çözmeye yardımcı olayım taş gibi kulaklık,
Kotulemedim ki kulak ped tarafı hoşuma gitmedi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimisi RGB kasa sever kimisi sade siyah beyaz şimdi siyah beyaz diye RGB kötü mü oluyor

Kotulemedim ki kulak ped tarafı hoşuma gitmedi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimisi RGB kasa sever kimisi sade siyah beyaz şimdi siyah beyaz diye RGB kötü mü oluyor
RGB ne alaka?
Kasa ne alaka?
Sade beyaz ne alaka?
Kulak padini değiştirebiliyorsun ve piyasanın en kalitelilerinden, kadife pad çıkmadı mı yoksa sen de şansa bak 🤭

Yaz kardeşim yeni güncelleme ile herşeye +20derece

RGB ne alaka?
Kasa ne alaka?
Sade beyaz ne alaka?
Kulak padini değiştirebiliyorsun ve piyasanın en kalitelilerinden, kadife pad çıkmadı mı yoksa sen de şansa bak 🤭
2. El aldığım için içinde yok tü öyle bişey normal parlak siyah olan var ?

HP, Kingston'un oyuncu ekipmanları üreten alt markası olan HyperX'ı 425 milyon dolara satın aldı.

Ne düşünüyorsunuz?
Caanım HyperX'i kötü hallere düşürürlerse Omen Reactor'u almam. 300 lira da olsa boykot ederim karşim banane.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri