Lise nasil bir yer ??

Okuluna göre değişir.Genellikle ortaokuldan daha güzel ve sıkı bir arkadaşlık ortamı var.

Ortaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondanbiliyorumsizde oyle mi bilmem ama
Ortaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondan biliyorum.
Sizde öyle mi bilmem ama ortaokulda (8. Sınıftayken ) okulda ilişkiye girmiş kız vardı

Ortaokul gibi bir okul. Tek farkı kimseyi tanımıyorsun, alışma süreci var.
Bence ortaokulla alakası yoktu. Bir kere büyüyorsun ve artık kafan basmaya başlıyor :D Ortaokulda yaptığın şeyler çok saçma ve komik geliyor. Gerçi şuanda bana lisede yaptığım şeyler çok komik geliyor ama güzel anılardı hepsi.

Hangi okula gittiğine göre değişir, burada insanlar verdikleri tavsiyeleri kendi okullarına göre veriyorlar.

lisenin nasıl bir yer olduğunu arkadaş çevren belirliyor genelde. ben özlemle anarım o günleri. kıymetini bil.

Ortaokulda olmamıştı fakat lisede olmuş olabilir. Ben tanık olmadım şahsen. Lisenin tek farkı ortaokulda da olan sigara içen öğrenciler vs. daha normal gelmeye başlıyor, yabancı gelmiyor. Ben de 6 ay okuyabildim pandemiden dolayı, geçen senenin 1. döneminde gördüğümü söylüyorum.

biyoloji ezber, fizik mantık+ezber edebiyat ezber+yorum ingilizce bilgi
Öyle ama hangi derse çalışacağımı bilmiyorum ve çok gerideyim yetişmiyor günde kaç saat çalışmalıyız sadece matta iyiyim ve kimya diğer derslerde 1. Ünite günde kaç saat çalışayım bence min 7-8

Geri