Neler Yeni

Lise nasil bir yer ??

Swanz

80+ Bronze
Okuluna göre değişir.Genellikle ortaokuldan daha güzel ve sıkı bir arkadaşlık ortamı var.

Lolcü Buse

80+ Bronze
Ortaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondanbiliyorumsizde oyle mi bilmem ama
Ortaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondan biliyorum.
Sizde öyle mi bilmem ama ortaokulda (8. Sınıftayken ) okulda ilişkiye girmiş kız vardı

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ortaokul gibi bir okul. Tek farkı kimseyi tanımıyorsun, alışma süreci var.
Bence ortaokulla alakası yoktu. Bir kere büyüyorsun ve artık kafan basmaya başlıyor :D Ortaokulda yaptığın şeyler çok saçma ve komik geliyor. Gerçi şuanda bana lisede yaptığım şeyler çok komik geliyor ama güzel anılardı hepsi.

Lolcü Buse

80+ Bronze

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Hangi okula gittiğine göre değişir, burada insanlar verdikleri tavsiyeleri kendi okullarına göre veriyorlar.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
lisenin nasıl bir yer olduğunu arkadaş çevren belirliyor genelde. ben özlemle anarım o günleri. kıymetini bil.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Ortaokulda olmamıştı fakat lisede olmuş olabilir. Ben tanık olmadım şahsen. Lisenin tek farkı ortaokulda da olan sigara içen öğrenciler vs. daha normal gelmeye başlıyor, yabancı gelmiyor. Ben de 6 ay okuyabildim pandemiden dolayı, geçen senenin 1. döneminde gördüğümü söylüyorum.

Lolcü Buse

80+ Bronze
biyoloji ezber, fizik mantık+ezber edebiyat ezber+yorum ingilizce bilgi
Öyle ama hangi derse çalışacağımı bilmiyorum ve çok gerideyim yetişmiyor günde kaç saat çalışmalıyız sadece matta iyiyim ve kimya diğer derslerde 1. Ünite günde kaç saat çalışayım bence min 7-8

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,234
Üyeler
168,269
Son üye
usmcsas
Top Bottom