Dilinizi düzgün kullanın burası bir forum.Ayn başta sıkı tutmadim simdi çok konu eksigim var napcan bilmiyorum bok gibi gidiyor hayat
Ortaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondanbiliyorumsizde oyle mi bilmem ama
Sizde öyle mi bilmem ama ortaokulda (8. Sınıftayken ) okulda ilişkiye girmiş kız vardıOrtaokulun daha sıkı ve daha iyi ortamı olan versiyonu. Çok bir şey değişmiyor sadece arkadaş ortamı daha değişik. Ortaokulda olmayan sigara içme olayı falan var. Stres veya heyecan yapacak bir şey yok, ben yapmıştım ondan biliyorum.
Bence ortaokulla alakası yoktu. Bir kere büyüyorsun ve artık kafan basmaya başlıyorOrtaokul gibi bir okul. Tek farkı kimseyi tanımıyorsun, alışma süreci var.
Fizik biyoloji edebiyat coğrafya İngilizce hepsi kötü hiçbir şey bilmiyorumDilinizi düzgün kullanın burası bir forum.
ben matematikte sıkıntı çekiyorum
biyoloji ezber, fizik mantık+ezber edebiyat ezber+yorum ingilizce bilgiFizik biyoloji edebiyat coğrafya İngilizce hepsi kötü hiçbir şey bilmiyorum
Bende yarım dönem gittim9. Sınıfın ve okula sadece 5 gün gittim( ondada sınav olduk Lise nasıl bir yer??
Öyle ama hangi derse çalışacağımı bilmiyorum ve çok gerideyim yetişmiyor günde kaç saat çalışmalıyız sadece matta iyiyim ve kimya diğer derslerde 1. Ünite günde kaç saat çalışayım bence min 7-8biyoloji ezber, fizik mantık+ezber edebiyat ezber+yorum ingilizce bilgi
verimli 3-4 saat yeterli bence.Öyle ama hangi derse çalışacağımı bilmiyorum ve çok gerideyim yetişmiyor günde kaç saat çalışmalıyız sadece matta iyiyim ve kimya diğer derslerde 1. Ünite günde kaç saat çalışayım bence min 7-8