CORONA ETKİSİ HALEN DEVAM EDİYOR.

Akrabam geçirdi bitane sinde sadece koku alma problemi vardı doktor karbonat ile burnuna su çekip gargara yapmasını söylemiş öyle geçti onunki koku alma falan düzeldi
Çok dikkatimi çekti, mutlaka deneyeceğim.

Korona geçiren bazı kişilerde var bu malesef.

Evet maalesef. Bazı semptomlar 6 aya kadar sürebiliyor. Geçer inşallah. Sıkmayın canınızı. Geçmiş olsun tekrardan.

Dostlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte ve bu durum gerçekten canımı çok sıkmaya başladı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya bu sorunun çözümü ile ilgili herhangi bir fikri olan var mı?
Tanıdığım birinde de bu durum olmuştu tek sen değilsin.

Sevdiğin hiç bir şeyin tadını ve kokusunu alamamak kadar moral bozucu bir şey olamaz tahmin bile edemiyorum onerebilecegim tek şey doktora görünmek dostum geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam umarım en yakın zamanda yaşadığınız durumun atlatırsınız.

Kalp ve bazı organlarda kalıcı zarar bıraktığı gibi demek ki duyu organlarını da kalıcı etkiliyor

Dostlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce covid-19 oldum. Bazı semptomları yaşadım. (Halsizlik, Tat ve koku kaybı, baş ağrısı) sonrasında şükür atlattım. Fakat covid olduğum günden beri üzerimde etkisini gösteren tat ve koku kaybı halen devam etmekte ve bu durum gerçekten canımı çok sıkmaya başladı. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Veya bu sorunun çözümü ile ilgili herhangi bir fikri olan var mı?
Kuzenim aynı sorunları yaşıyor çok hafif atlattı 1 kere oda hafif ateşi çıktı diye ilaç aldı onun dışında ilaçları almadı çok ağır olduğunu söyledi , ama yiyebildiği şeylerin sayısı çok az süt ürünlerini tüketemiyor kokuyor diyor.
4-5 kere doktora gitti koronadan diyip geçiyorlar bir çözümü var mı bilmiyorum.

Dostum Bi yakınımıza karbonat ile burnuna su çekmesi ve gargara yapması önerilmiş ve öyle koku alması düzelmiş
Alman Sağlık bakanı Önermişti. Viral yükü azaltıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,043
Üyeler
186,984
Son üye
Yeni Zelanda
Geri