Nasıl Para Kazanabilirim?

3 yıldır yapıyor o bu işi ama.
O zaman daha da büyük sıkıntı, günün birinde illaki incelemeye takılıcak ama 2 yıl sonra ama 4 yıl sonra bunu bilemem, iyi para kazanıyorsa incelemeye takıldığı zaman 10 binlerce hatta kazancına göre 100 binlerce ceza yiyebilir.

Cozumu su bir mali musavire gidip aylik 100tl fln verip sahis sirketi actirmak. Ama mali musavir guvenilir olmali eger adam vergileri oduyorum diyip parayi cebine indiriyorsa devlet direk seni bulur sana hesap sorar.

Dilencilik yap.
Aileminin durumundan bahsetmek istemiyorum ama yoksulluk sınırının üstünde bir maaş giriyor evimize. Fakat ben kendim para kazanmak istediğim için yazdım. Yani burada cevap veren kişiler kendini göre veriyor genelde ama neyse.

Sen diyorsun ya Yurtdışından gelen paraya vergi ödemek zorundasın diye.
Yurt dışından gelen paraya değil, başka bir şahıstan sana gelen her para için vergi ödemek zorundasın, paranın hangi ülkeden geldiğinin bir önemi yok, yurt dışında kazandığın parayı türkiyedeki kendi hesabına attığın zaman vergi falan vermek zorunda değilsin, o senin paran.

Cozumu su bir mali musavire gidip aylik 100tl fln verip sahis sirketi actirmak. Ama mali musavir guvenilir olmali eger adam vergileri oduyorum diyip parayi cebine indiriyorsa devlet direk seni bulur sana hesap sorar.
Ben niçin bir şirket açtırıyorum? Yani kendi özel sitemdem veya kendime özel bir yerden satış yapmayacağım.

Geri