Herkes Öldürür Sevdiğini (Anı anlatma konusu)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
UwU suratıyla bakıyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yaşım uyuşmadığından izleyemediğim kurtlar vadisini izlemeye başladım 2günde 8 bölüm :) bugün 10 olur , hangi serileri izleyeyim nereye kadar yani millet 97 diyor?
İlk 97 bölüm çok güzel gidiyor ondan diyorlar, Ama bence her bölüm iyi.

O 97 diyenler klasik saçmalıyor. 97. bölÜmdEN sONRa BozDu AbiĞ. Hepsini izle, babam sağolsun bana her bölümünü zorla izletti.
Gangsta paradisesini izleyip zaten kafamda olan bu planı harekete geçirdim ben mafya babasıyım sahnesi ne zaman gelir merak ediyorum

UwU suratıyla bakıyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yaşım uyuşmadığından izleyemediğim kurtlar vadisini izlemeye başladım 2günde 8 bölüm :) bugün 10 olur , hangi serileri izleyeyim nereye kadar yani millet 97 diyor?
İlk 97 bölümü izle. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu oluyor. Pusu güzel değil. Gerçek değil yani olayları.
Behzat Ç. kesin izlemeni tavsiye ederim.

İlk 97 bölümü izle. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu oluyor. Pusu güzel değil. Gerçek değil yani olayları.
Behzat Ç. kesin izlemeni tavsiye ederim.
Gerçek olayları anlatan belgesel tadında bir video var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Gerçek olayları anlatan belgesel tadında bir video var mı?
İlk 97 bölüm tamamen gerçek.
karakterler burada. Youtubeda binlerce detay bulursun diziyle ilgili. Her sözünde bir anlam var. 6 7 kere izledim, hala yeni anladıklarım oldu.

Biraz komik olacak ama malum şeyi normal sekmeden açıp kapatmayı unutmuştum. Sevdiğim kıza internetten bir şey gösterecekken ŞAAK diye çıktı karşıma. Kızardım göz göze geldik güldü bana tamam kapat hadi dedi. Olay 1 hafta önce oldu.
Şu anda sevgiliyiz :).
Aşkım valla virüs

Game of thrones 8. Sezon targaryanın sevdiği tarafından öldürülmesi.😓

bir kıza aşık olmuştum ama kız bana hakaret ediyordu (kıza açılmadım bilerek)

Dizi zevkin b*k gibiymiş o zaman :giggle:
Yok hocam ölmeseydi daha mutlu olurdum, ayrıca dizi zevkim gayet iyidir hocam. Peaky blinders,the walking dead,lacasa de papel,stranger things gibi sayamayacağım kadar harika dizi bitirdim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri