HaklıymışımPeaky blinders,the walking dead,lacasa de papel
HaklıymışımPeaky blinders,the walking dead,lacasa de papel
Hocam belki kızın hakaret fantazisi vardır.bir kıza aşık olmuştum ama kız bana hakaret ediyordu (kıza açılmadım bilerek)
HahahahahahaHaklıymışım
bunun için konu bile açmıştım açılsammı diyeHocam belki kızın hakaret fantazisi vardır.
Hatırlamıyorum hocam ama ben olsam açılırdım ucunda ölüm yok reddedilmek korkulacak bir şey değil.bunun için konu bile açmıştım açılsammı diye
Hatırlamıyorum hocam ama ben olsam açılır
konuyu konu dışı bölümünde yükselttim bakabilirsinHocam belki kızın hakaret fantazisi vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hahahahahaha
İnsanların ne izlediğine göre yargılayıp dizi zevkin berbat diyemezsin renkler ve zevkler tartışılmaz kara listeme aldım seniHaklıymışım
kız bana ağır hakaretler etmeye başlayınca kıza karşı soğudum açılmadım bilerekHatırlamıyorum hocam ama ben olsam açılırdım ucunda ölüm yok reddedilmek korkulacak bir şey değil.
Hocam size saygı gösteren kişileri sevin.kız bana ağır hakaretler etmeye başlayınca kıza karşı soğudum açılmadım bilerek
konuda da herkes öyle dedi ama kızı öyle kafaya takmışım ki rüyalarıma bile girdiHocam size saygı gösteren kişileri sevin.
Islanmış BoğazımKurUUuUmUş BÜağZIıMıM
Hocam rüya meselesine girmeyelim lütfen oralar biraz karışıkkonuda da herkes öyle dedi ama kızı öyle kafaya takmışım ki rüyalarıma bile girdi
Konu bu tip muhabbetler için değildi 30lsrında bir abi gelir dd anısını anlatır diye ummuştum olmadı konuyu kilitketiyorumHocam rüya meselesine girmeyelim lütfen oralar biraz karışık![]()