İki adet sistem topladım. Yanlışlarım var mı?

Bu arada 2. sistem 1. sisteme göre gerçekten iyi. İşlemci zaten 1660 supere yetiyor ondan pek dert değil. Hala kardeşin için mi topluyorsun?
Millet sistem toplasın bende Sürat kargonun termal macunumu kaybedip 1 haftadır getirememesini düşüneyim.

Ekran kartı genel performans farkını yaratır ssdler de kronik sorunlu değil.

Crucial olan sorunlu.Araştırabilirsin ısınma problemi,sağlık problemi vs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 2. sistem 1. sisteme göre gerçekten iyi. İşlemci zaten 1660 supere yetiyor ondan pek dert değil. Hala kardeşin için mi topluyorsun?
Millet sistem toplasın bende Sürat kargonun termal macunumu kaybedip 1 haftadır getirememesini düşüneyim.

:D hala gelmedi mi macun?

Crucial olan kendim de kullanıyorum oradan biliyorum.
BX500 sorunlu değil. Bunu geçen gün uzun uzun konuştuk.
Sorunlu olmadığını da farklı farklı uygulamalar ile yapılan 5-6 test sonucunda gördük.
Crucial BX500 alınabilir. Tavsiyemdir. ✅

Nedeniyle birlikte söylerseniz çok sevinirim. Öğrenmeye çalışıyorum hala. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
Corsair Carbide seçin çünkü hava akışı daha iyi ve PSU kalitesi tartışılmaz bile.

Firmware güncellemeleri ile sorunları giderildi.

xd.PNG

Firmware son sürüm.

Konuyla pek alakası yok ama bu kargo firmaları gerçekten şehirden şehire değişiyor sanırım
Bendede MNG kargo aldığım ofis masasını 1 hafta aktarmada bekletip sonra kayboldu dediler çok ilginç gerçekten ya

:D hala gelmedi mi macun?
Valla gelmesini geçtim hala surat kargo Maltepe aktarmada ürünümü arıyor. Bakalım ne zaman bulucaklar. Yürüyek getirseler gelmişti.

Nedeniyle birlikte söylerseniz çok sevinirim. Öğrenmeye çalışıyorum hala. Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

2. sistemdeki ekran kartı daha iyi olabilir fakat 1. sistemdeki ekran kartı daha iyi ve 1660 super ile 580 arası uçurum yok işlemci bence daha önemli bu konuda

BX500'ün belirtilen hızları
Okuma : 540 / 500 : Yazma

Test sonuçları aşağıdaki gibi
Okuma performansı belirtilenden de iyi
SSD'yi 180 TL civarında fiyatla aldım.

Screenshot_39.png

Screenshot_20.png

Screenshot_33.png

Ayrıca;
Piyasada 180 TL ödeyip
Tek bir tuş ile bu hızları verebilen
kaç tane SATA3 SSD var.

Screenshot_45.png

Screenshot_46.png

Son düzenleme:
Valla gelmesini geçtim hala surat kargo Maltepe aktarmada ürünümü arıyor. Bakalım ne zaman bulucaklar. Yürüyek getirseler gelmişti.
Gerçekten sinir bozucu sizin ürününüz haydi termal macun küçük bişey belki zor bulunur
Ama benim ürünüm kocaman bir masa ve bunu kaybediyorlar :)

1 sistem 2 ye gore daha ileriye donuk 2 sistem daha dengeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,506
Üyeler
187,522
Son üye
Hamza ozgulmez
Geri