Sonra TRY' ı coin' e dönüştürmesi lazım. Eğer istediği coin yoksa önce btc' ye sonra o coine dönüşüm yapabilir.Binance a gir.
İtibari para yatır de.
TRY seç.
Papara seç.
Otomatik olarak paparayı açıyor.
Dönüştürmek için BTC ye yatırdığım anda BTC düşerse ayvayı yemez miyim.Sonra TRY' ı coin' e dönüştürmesi lazım. Eğer istediği coin yoksa önce btc' ye sonra o coine dönüşüm yapabilir.
Nasıl yani annemin TC ile açmıştım kendi papara kartımla yatıramazmıyım?Paparadan aktarım yapmak için adına olan bir banka hesabından gönderim yapılmış olması lazım diye biliyorum papara kartına.
O kadar hızlı güncelleneceğini sanmamDönüştürmek için BTC ye yatırdığım anda BTC düşerse ayvayı yemez miyim.
Tamamdır, teşekkürler.O kadar hızlı güncelleneceğini sanmam![]()
Minimum kaç TL yatırabiliyorum? Yanii deneme amaçlı 10TL yatırsam kabul ediyorlar mı?Binance a gir.
İtibari para yatır de.
TRY seç.
Papara seç.
Otomatik olarak paparayı açıyor.
Zaten min 10 lira diye biliyorum.Minimum kaç TL yatırabiliyorum? Yanii deneme amaçlı 10TL yatırsam kabul ediyorlar mı?
Yalnız hem papara hem de binance hesabı aynı kişi üstüne olmalı.Tamamdır, teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Minimum kaç TL yatırabiliyorum? Yanii deneme amaçlı 10TL yatırsam kabul ediyorlar mı?
Pekii yeni bir papara kart alıp annemin TC si üstüne açsam olur mu?Zaten min 10 lira diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız hem papara hem de binance hesabı aynı kişi üstüne olmalı.
Papara kart almana gerek yok.Pekii yeni bir papara kart alıp annemin TC si üstüne açsam olur mu?
Kart olmadan nasıl yükleyeyim?Papara kart almana gerek yok.
Papara hesabı aç yeni annenin üstüne. Parayı annenin paparasına yükle ordan binance e geçir. İlla kart gerekmiyor hesap olsun yeter.
Sanal kart ?Kart olmadan nasıl yükleyeyim?
Senin yok mu?Kart olmadan nasıl yükleyeyim?