- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,781
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ürün linki
ödeme adımında 10tl gümrük vergisi ödedim kapıya gelince başka vergi öder miyim
evet önceden aldığımda bende de öyle oldu ama bu sefer aliexpress uygulamasında ödedim vergiyi7 kuruşluk ürün aldığımda kapıda 15 TL ödemiştim. 8.80'lik sunum ücreti kesebilirler.
ödüyorsun ama fazla bişey ödemezsin ben 200 tl lik bişey aldım 10 tl kesti ve gelince 30 tl vergi aldı ödersin yaniAlıntıyı görüntülekes onu sayesinde 7 kuruşa düştü ödeme adımında 10tl gümrük vergisi ödedim kapıya gelince başka vergi öder miyim
Ürün linki
o zaman bilmiyorum ugulamanın içerisinden ödediysenevet önceden aldığımda bende de öyle oldu ama bu sefer aliexpress uygulamasında ödedim vergiyi
hocam kaç tl ödediniz kaç tl vergi kesti gümrük vergisi miydi sadece?Paket boyutuna göre değişiyor bu ilk alışım değil fakat önceden uygulamada vergi kısmı yok idi
Çıkarsa da öderim 10 20 liradan ne olacak merak ettim sadece
kesmedi hocam aras kargo getirdihocam kaç TL ödediniz kaç TL vergi kesti gümrük vergisi miydi sadece?
hocam gümrük sunum ücreti verdiniz mi ? (meraktan soruyorumkesmedi hocam aras kargo getirdi
Ödemedim hiçbirşeyhocam gümrük sunum ücreti verdiniz mi ? (meraktan soruyorum), benzer durumdayım siparişte vergiyi kesti bende de.
fiyatı düşük yazmalarını istersen 16 17 liraArkadaşlar bu saate ne kadar vergi öderim? Gönderim ücretsiz diyor ama emin olmak istedim.
![]()
Erkekler için saatler Su Geçirmez Spor Erkek Izle CHEETAH Üst Marka Lüks Saat Erkek İş Kuvars Kol Saati Relogio Masculino - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com