A101 LOGİTECH MOUSE

Zamanında 90 TL'ye mousepad ile almıştım. Çok güzel mouse almanızı öneririm.

dpi az olması sıkıntımıdır
Alınır dostum. DPI'ı da 27 inçten büyük bir monitör kullanmıyorsan yeterli. Ama tercih meselesi tabi. Ben 24" kullanmama rağmen 10000 DPI mouse tercih ettim benim için önemli.

Alınır dostum. DPI'ı da 27 inçten büyük bir monitör kullanmıyorsan yeterli. Ama tercih meselesi tabi. Ben 24" kullanmama rağmen 10000 DPI mouse tercih ettim benim için önemli.
ben yeni bilgisayar için alacağım muhtemelen 23. veya 24. ,nch
dpı ne işe yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bir sorun yaşamadım yaklaşık 2 senedir kullanıyorum
Oyun performansı nasıl
Tıklama hızı nasıl

https://www.incehesap.com/gamepower-icarus-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-43379/ gAMİNG Gecesinde 140tl idi arada 10tl fark var hangisini öenririsin

Son düzenleme:
ben yeni bilgisayar için alacağım muhtemelen 23. veya 24. ,nch

dpı ne işe yarar

Oyun performansı nasıl
Tıklama hızı nasıl

https://www.incehesap.com/gamepower-icarus-gaming-oyuncu-mouse-fiyati-43379/ gAMİNG Gecesinde 140tl idi arada 10tl fark var hangisini öenririsin
monitörüm 24.5 inç 800dpı ile kullanıyorum. dpı fare hassasiyeti. oyun performansı iyi. uygulama üzerinden dpı 800 de tutup oyunlarda yükseltiyorum istediğin gibi al kullan

monitörüm 24.5 inç 800dpı ile kullanıyorum. dpı fare hassasiyeti. oyun performansı iyi. uygulama üzerinden dpı 800 de tutup oyunlarda yükseltiyorum istediğin gibi al kullan
1ms tepkime diyor daha ucuz mouselarda varmıdır

Geri