boyumu nasıl uzatabilirim

hüso_

80+
Reaksiyon skoru
0
yazın 17 yaşında olacağım annem 158 babam 173 169 um 48 kiloyum kilo da almak istiyorum ama öncelik boy uzatmam lazım kiloyu sonra almaya çalışırım basketbolu çok sevmiyorum
bu arada sğt iç yoğurt ye barfikste asılı kal diye yazmayında mesala günde kaç bardak içmeliyim süt kaç dk asılı kalmalıyım bunlarla birlikte yazarsanız sevinirim

Senin yine iyi Haziran'da 18 doluyor anne baba 160 bende 160 abim 174 her sabah peynir yumurta yoğurt yeşillik ne varsa yerim ama durdu sanırım

yazın 17 yaşında olacağım annem 158 babam 173 169 um 48 kiloyum kilo da almak istiyorum ama öncelik boy uzatmam lazım kiloyu sonra almaya çalışırım basketbolu çok sevmiyorum
bu arada sğt iç yoğurt ye barfikste asılı kal diye yazmayında mesala günde kaç bardak içmeliyim süt kaç dk asılı kalmalıyım bunlarla birlikte yazarsanız sevinirim
Kaç bardak içmen gerektiğini bilemem ama dengeli bir şekilde beslenmeyle gelişimini düzene sokabilme ihtimalin var.Nedeni ise internette boy uzamasının %80i genetik %20 beslenme ve sağlıklı yaşamdan geçiyor.Onun dışında bişey bilmiyorum maalesef.

kilo almadan boy uzamaz. aldığın kilolar boya verir zaten

Yüzmek boyu çok ciddi uzatıyor.
15 yaş 1.81-82 birisi olarak söylüyorum

Senin yine iyi Haziran'da 18 doluyor anne baba 160 bende 160 abim 174 her sabah peynir yumurta yoğurt yeşillik ne varsa yerim ama durdu sanırım
abin 174 olduysa sende olursun ve erkeklerde 18 durmuyor basketbol yüzme fln dene uzarsın diye düşünüyorum

Ben 14 yaşında 180CM dim o.O2 o.O2

abin 174 olduysa sende olursun ve erkeklerde 18 durmuyor basketbol yüzme fln dene uzarsın diye düşünüyorum
Kemik yaşımda iki sene geriden geliyor inşallah uzatın barfiks uzatma egzersizleri beslenme programı felan yapmaya baslicam bu hafta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,022
Üyeler
188,689
Son üye
sercem
Geri