Kick Boks İçin Öneriler

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,772
Yarın ilk defa kick boks a gideceğim bir öneriniz varmı?

Yarın ilk defa kick boks a gideceğim bir öneriniz varmı?
Adam akıllı ısınmadan hiç bir idmana başlama. Tek önerim budur sana 22 yıldır dövüşen birisi olarak. Başarılar dilerim...

Heyecan yapma öğretmenin dediklerini dinle iyi kavra kendini göster bir de dayak yememeye çalış(!)

severek yap bu sporu. ve ısınmadan idman yapma. veya ısınmadan kaytarmaya çalışma.

Adam akıllı ısınmadan hiç bir idmana başlama. Tek önerim budur sana 22 yıldır dövüşen birisi olarak. Başarılar dilerim...
Heyecan yapma öğretmenin dediklerini dinle iyi kavra kendini göster bir de dayak yememeye çalış(!)
Teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Hoca tüm ekipmanlara 500 TL istedi (0 ürün.) Sizce 500 TL fazla mı?

severek yap bu sporu. ve ısınmadan idman yapma. veya ısınmadan kaytarmaya çalışma.

Teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben 160 TL'ye almıştım. Giriş seviyesi için fazla fiyat. zira yeni başladın sonuçta sporu seversen gelişmek istersen ilerde alabilirsin lakin bu fiyat şuanlık fazla.

ben 160 TL'ye almıştım. Giriş seviyesi için fazla fiyat. zira yeni başladın sonuçta sporu seversen gelişmek istersen ilerde alabilirsin lakin bu fiyat şuanlık fazla.
Ürünler orta seviyemiş.

Teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Hoca tüm ekipmanlara 500 TL istedi (0 ürün.) Sizce 500 TL fazla mı? [/ISPOILER

Yok canım normal(!)
Hocam afedersiniz ama kendi donunu da mı size aldırıyor

Teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Ekipmanlarda ne var ki ? Kâr payı katarak satar o. Sen kendin al eldivenini bandajını vesayre bence biraz fazla 500 tl

Ürünler orta seviyemiş.
İlk defa yapacağın için bu sporu giriş seviyesi normal ekipmanlar alabilirsin benim yaptıgım gibi. Bu sporu seversen gelişmek istersen ilerde daha iyilerini alabilirsin. 500 TL'lik ekipman önermem yeni başlayan birine

Hocam siz alınacak malzemeleri söyleyin ben tek Alicam diyin çünkü fazladan aldirmasa bile kâr koyuyor gibi
Bandaj eldiven ve dişlik yeterli olacaktır şimdilik orta kalite

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,704
Üyeler
187,554
Son üye
clesha
Geri