Adam akıllı ısınmadan hiç bir idmana başlama. Tek önerim budur sana 22 yıldır dövüşen birisi olarak. Başarılar dilerim...Yarın ilk defa kick boks a gideceğim bir öneriniz varmı?
Adam akıllı ısınmadan hiç bir idmana başlama. Tek önerim budur sana 22 yıldır dövüşen birisi olarak. Başarılar dilerim...
Teşekkür ederim.Heyecan yapma öğretmenin dediklerini dinle iyi kavra kendini göster bir de dayak yememeye çalış(!)
severek yap bu sporu. ve ısınmadan idman yapma. veya ısınmadan kaytarmaya çalışma.
ben 160 TL'ye almıştım. Giriş seviyesi için fazla fiyat. zira yeni başladın sonuçta sporu seversen gelişmek istersen ilerde alabilirsin lakin bu fiyat şuanlık fazla.Teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Hoca tüm ekipmanlara 500 TL istedi (0 ürün.) Sizce 500 TL fazla mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Hoca tüm ekipmanlara 500 TL istedi (0 ürün.) Sizce 500 TL fazla mı? [/ISPOILER
Ekipmanlarda ne var ki ? Kâr payı katarak satar o. Sen kendin al eldivenini bandajını vesayre bence biraz fazla 500 tlTeşekkür ederim.
Hocam bir sorum daha var
Hoca tüm ekipmanlara 500 TL istedi (0 ürün.) Sizce 500 TL fazla mı?
İlk defa yapacağın için bu sporu giriş seviyesi normal ekipmanlar alabilirsin benim yaptıgım gibi. Bu sporu seversen gelişmek istersen ilerde daha iyilerini alabilirsin. 500 TL'lik ekipman önermem yeni başlayan birineÜrünler orta seviyemiş.
Hocam siz alınacak malzemeleri söyleyin ben tek Alicam diyin çünkü fazladan aldirmasa bile kâr koyuyor gibiOlabilir
Bandaj eldiven ve dişlik yeterli olacaktır şimdilik orta kaliteHocam siz alınacak malzemeleri söyleyin ben tek Alicam diyin çünkü fazladan aldirmasa bile kâr koyuyor gibi