Anladım o zaman 2 kg ile başlayıp daha sonra arttırayım öylemi?Hiç çalışmıyorsan ağırlık arttırmak çok bişey değiştirmez hatta sakatlanma riskini arttırır. O 2 kg olanlarla düzenli çalış hafif gelmeye başlarsa yenisini alırsın.
Boyum 1.81 Kilom 70.Boyunu ve kilonu yaz.
Ağırlık fazla önemli değil.
Aynen öyle. Spor yapmayanlar vücüt ağırlığıyla bile spor yapmaya başlasa gözle görülür fark olur.Anladım o zaman 2 kg ile başlayıp daha sonra arttırayım öylemi?
Hoxam boyumuzda kilomuzda aynı bana da seri taktikBoyum 1.81 Kilom 70.
Boyum 1.81 Kilom 70.
Anladım teşekkürler.Aynen öyle. Spor yapmayanlar vücüt ağırlığıyla bile spor yapmaya başlasa gözle görülür fark olur.
Diğer kaslarımı da harekete geçirmeliyim?Maşallah. Kolların cılız değil, güçsüz. Bence direk spora başla. Çok iyi vücut çıkar. Bende 1.40 boy 30 kilo yazcan sandım.
Hem sadece kol çalışmak iyi olmaz.
Arkadaşların önerdiklerine dikkate al.Hoxam boyumuzda kilomuzda aynı bana da seri taktik
Tahmini ne kadar olmalı?Hocam KG değil, yaptığınız süre önemli. "Hemen 20 KG alamda guvvetli olam" gibi bir durum yok.
Göz atayım teşekkürler.Öncelikle spor azim ister. Yani düzenli bir şekilde yaparsan 2KG ağırlıkla dahi bi yerlere gelebilirsin fakat önce vücut ağırlığını kullanacaksın, 2KG bir şeye etki etmesi zor bir ağırlık.
En önce Şınavı öneririm, neredeyse vücudun tüm bölümlerlini çalıştıran fazlasıyla kaliteli bir hareket. Çeşitleri var; arka kol için, daha çok göğüs için vs. diye gidiyor. Sana tavsiyem youtube gibi yerlere yeni başlayanlar için ağırlık antrenmanı vs yazarak güzel sonuçlar bulabilirsin. Ağırsağlam, Fitcevap, Savaşcebeci gibi kanallara göz at.
Düzenli çalıştıktan sonra farkedilir bir sonuç alırsın.
Bende 3kg , 5 kg , 25kg var hangisniden baslamaliyimAnladım teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diğer kaslarımı da harekete geçirmeliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşların önerdiklerine dikkate al.