Kime göre yeterli, kime göre çok iyi?+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ
Boştaki ve yükteki sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atın.
Kime göre yeterli, kime göre çok iyi?+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ
zaten boştaki fotoğrafyada var. ayrıca yükteki değerleride yazmıştım tekrar yzıyorum cpu/gpu tam kullanımda gpu:71 i geçmiyorKime göre yeterli, kime göre çok iyi?
Boştaki ve yükteki sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü atın.
OCCT'de işlemciyi 10 15 dakika test edip fotoğraf atar mısın?zaten boştaki fotoğrafyada var. ayrıca yükteki değerleride yazmıştım tekrar yzıyorum cpu/gpu tam kullanımda gpu:71 i geçmiyor
cpu: max 88 gördüm oda tam kullanmada . normal valoda mesela 69 gpu 71 de cpu.
00:00:00 - Info - Test schedule started at 2021-03-16 20:27:17OCCT'de işlemciyi 10 15 dakika test edip fotoğraf atar mısın?
inan sıkıntısız sandığınız gibi değil bi samsung kadar olmasa iyi.Kioxia mı? Görmemiş olayım.![]()
excalibur g900 alınır mı herkes çok ısınır veya çok yüksek fan sesi var diyorArkadaşlar temmuz ayında G770 aldım ve aldığımda başka bir forumda konu açtım ve çok dışladılar işte 3 aya kalmaz sorun çıkar falan 8 ay oldu 9 ay olacak tık yok 1 ay önce termal bakımlarını yaptırdım 6 ayda bir öneriliyor ve bakımları için servise verirken 400 TL ye 8 GB ram taktırdım şuan cihaz orijinal konfigürasyonunda sayılır çünkü ben takmadım (takacaktım fakat ikinci elleri o kadar olunca bende hem garantili bir şekilde taktırdım ) şimdi size ürünle alakalı yaşadığım yaşamadığım sorunları artı ve eksilerini söyleyeceğim .
G770 İÇİ :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Özellikleri :
İ5-9300H
8 GB RAM SAMSUNG 2666 MHZ X2 (TOTAL 16 GB )
NVİDİA GTX 1650
İNTEL UHD 630 (APU)
480 GB SSD SATA3 KIOXA EXCERİA
CONTROL CENTER :
Bu uygulamada bilgisayar ile alakalı bilgi edinmenizi sağlıyor ( casper kendi yaptığı uygulama ) sıcaklık dereceleri , ram kullanımı , cpu ve gpu kullanımı VS. size bilgi veriyor ayrıca 4 sekme mevcut :
1) BİLGİSAYARIN DURUMU
Alıntıyı görüntüle
2) CİHAZ MODLARI
Alıntıyı görüntüle
3) KLAVYE AYDINLATMALARINI AYARLARMA ( KLAVYE 3 VARKLI BÖLGE İLE AYARLANABİLİYOR )
Alıntıyı görüntüle
4) KEY MACRO
Alıntıyı görüntüle
ARTISI EKSİSİ :
+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ
+ KLAVYE AYDINLATMALARI 3 BÖLGEDEN OLUŞUYOR
+ KAMERASI FENA DEĞİL BEKLENTİNİN ÜSTÜNDE
+ ÇOK ÇABUK ŞARJ YEMİYOR 8 SAATE KADAR GİDİYOR PİL TASARRUFUNDA FAKAT PİLDE FULL GÜÇTE MAX 3 SAAT BİR İŞLEM YAPIYORSANIZ
+GARANTİSİ BOZULMADAN PARÇA YÜKSELTİMİ YAPABİLİYORSUNUZ
+ TOURCHPADİ ÇOK İYİ GÜZEL ALGILAMASI FONKSİYONLARI
- ÇOK PARMAK İZİ BIRAKIYOR
-USB PORT 3 TANE OLABİLİRDİ 2 TANE VAR
- HOPARLÖRÜ ÇOK YETERLİ DEĞİL BANGIR BANGIR SES VERMİYOR ONUN YAKINLARINDA ( BU KİŞİDEN KİŞİYE DDEĞİŞİR AMA SES AZ DEĞİL)
arkadaş almış istersen biraz bekle kullansın geri dönüş sağlar açıkçası başka arkadaşım 3-4 ay önce aldı g900 sıkıntı yok dedi bana ama forumdan alacak arkadaşımızda var.excalibur g900 alınır mı herkes çok ısınır veya çok yüksek fan sesi var diyor
Aynısını bende kullanıyorum. Sorunlu.inan sıkıntısız sandığınız gibi değil bi samsung kadar olmasa iyi.
Dostum çok güzel bı inceleme ellerine sağlıkArkadaşlar temmuz ayında G770 aldım ve aldığımda başka bir forumda konu açtım ve çok dışladılar işte 3 aya kalmaz sorun çıkar falan 8 ay oldu 9 ay olacak tık yok 1 ay önce termal bakımlarını yaptırdım 6 ayda bir öneriliyor ve bakımları için servise verirken 400 TL ye 8 GB ram taktırdım şuan cihaz orijinal konfigürasyonunda sayılır çünkü ben takmadım (takacaktım fakat ikinci elleri o kadar olunca bende hem garantili bir şekilde taktırdım ) şimdi size ürünle alakalı yaşadığım yaşamadığım sorunları artı ve eksilerini söyleyeceğim .
G770 İÇİ :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Özellikleri :
İ5-9300H
8 GB RAM SAMSUNG 2666 MHZ X2 (TOTAL 16 GB )
NVİDİA GTX 1650
İNTEL UHD 630 (APU)
480 GB SSD SATA3 KIOXA EXCERİA
CONTROL CENTER :
Bu uygulamada bilgisayar ile alakalı bilgi edinmenizi sağlıyor ( casper kendi yaptığı uygulama ) sıcaklık dereceleri , ram kullanımı , cpu ve gpu kullanımı VS. size bilgi veriyor ayrıca 4 sekme mevcut :
1) BİLGİSAYARIN DURUMU
Alıntıyı görüntüle
2) CİHAZ MODLARI
Alıntıyı görüntüle
3) KLAVYE AYDINLATMALARINI AYARLARMA ( KLAVYE 3 VARKLI BÖLGE İLE AYARLANABİLİYOR )
Alıntıyı görüntüle
4) KEY MACRO
Alıntıyı görüntüle
ARTISI EKSİSİ :
+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ
+ KLAVYE AYDINLATMALARI 3 BÖLGEDEN OLUŞUYOR
+ KAMERASI FENA DEĞİL BEKLENTİNİN ÜSTÜNDE
+ ÇOK ÇABUK ŞARJ YEMİYOR 8 SAATE KADAR GİDİYOR PİL TASARRUFUNDA FAKAT PİLDE FULL GÜÇTE MAX 3 SAAT BİR İŞLEM YAPIYORSANIZ
+GARANTİSİ BOZULMADAN PARÇA YÜKSELTİMİ YAPABİLİYORSUNUZ
+ TOURCHPADİ ÇOK İYİ GÜZEL ALGILAMASI FONKSİYONLARI
- ÇOK PARMAK İZİ BIRAKIYOR
-USB PORT 3 TANE OLABİLİRDİ 2 TANE VAR
- HOPARLÖRÜ ÇOK YETERLİ DEĞİL BANGIR BANGIR SES VERMİYOR ONUN YAKINLARINDA ( BU KİŞİDEN KİŞİYE DDEĞİŞİR AMA SES AZ DEĞİL)
bende değil kardşeim ayrıca diğer laptopumda da var o da sorunsuz kullanan kişilerde de öyle sadece nadir .Aynısını bende kullanıyorum. Sorunlu.