Arkadaşlar temmuz ayında G770 aldım ve aldığımda başka bir forumda konu açtım ve çok dışladılar işte 3 aya kalmaz sorun çıkar falan 8 ay oldu 9 ay olacak tık yok 1 ay önce termal bakımlarını yaptırdım 6 ayda bir öneriliyor ve bakımları için servise verirken 400 TL ye 8 GB ram taktırdım şuan cihaz orijinal konfigürasyonunda sayılır çünkü ben takmadım (takacaktım fakat ikinci elleri o kadar olunca bende hem garantili bir şekilde taktırdım ) şimdi size ürünle alakalı yaşadığım yaşamadığım sorunları artı ve eksilerini söyleyeceğim .
G770 İÇİ :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Özellikleri :
İ5-9300H
8 GB RAM SAMSUNG 2666 MHZ X2 (TOTAL 16 GB )
NVİDİA GTX 1650
İNTEL UHD 630 (APU)
480 GB SSD SATA3 KIOXA EXCERİA
CONTROL CENTER :
Bu uygulamada bilgisayar ile alakalı bilgi edinmenizi sağlıyor ( casper kendi yaptığı uygulama ) sıcaklık dereceleri , ram kullanımı , cpu ve gpu kullanımı VS. size bilgi veriyor ayrıca 4 sekme mevcut :
1)
BİLGİSAYARIN DURUMU
Alıntıyı görüntüle
2)
CİHAZ MODLARI
Alıntıyı görüntüle
3)
KLAVYE AYDINLATMALARINI AYARLARMA ( KLAVYE 3 VARKLI BÖLGE İLE AYARLANABİLİYOR )
Alıntıyı görüntüle
4) KEY MACRO
Alıntıyı görüntüle
ARTISI EKSİSİ :
+ SOĞUTMASI YETERLİ GÜZEL BOŞTA İKEN VE YÜKTEKİ DEĞERLER ÇOK İYİ
+ KLAVYE AYDINLATMALARI 3 BÖLGEDEN OLUŞUYOR
+ KAMERASI FENA DEĞİL BEKLENTİNİN ÜSTÜNDE
+ ÇOK ÇABUK ŞARJ YEMİYOR 8 SAATE KADAR GİDİYOR PİL TASARRUFUNDA FAKAT PİLDE FULL GÜÇTE MAX 3 SAAT BİR İŞLEM YAPIYORSANIZ
+GARANTİSİ BOZULMADAN PARÇA YÜKSELTİMİ YAPABİLİYORSUNUZ
+ TOURCHPADİ ÇOK İYİ GÜZEL ALGILAMASI FONKSİYONLARI
- ÇOK PARMAK İZİ BIRAKIYOR
-USB PORT 3 TANE OLABİLİRDİ 2 TANE VAR
- HOPARLÖRÜ ÇOK YETERLİ DEĞİL BANGIR BANGIR SES VERMİYOR ONUN YAKINLARINDA ( BU KİŞİDEN KİŞİYE DDEĞİŞİR AMA SES AZ DEĞİL)